STÁB 2024. június 19.
Kerezsi Csanád

Kerezsi Csanád

Szerep: Hont

Kerezsi Csanád – egyetemi hallgató, a brassói Transilvania Egyetem Zeneművészeti Karának diákja. Friss lendületet és fiatalos energiákat hoz a csapatba, aki Hont szerepében csillogtatja meg sokrétű zenei tudását.

Már kisgyermekként elkezdtett énekelni, számos fesztiválon és énekversenyen vett részt különböző területeken. Csak a középiskolában kezdte el tanulni az operaéneklés művészetét, ebben találta meg hivatását. A középiskolai évei alatt fejlesztette technikáját, 2019-ben végzett, és 2020-ban lett egyetemista. 

Elismert énekes-szólista szeretne lenni, ezért versenyről versenyre járva keresi a kihívásokat, majd különböző mesterképzéseken való részvétele révén menetel álma felé: legutóbb Peller Mariannal, a Virtuozók című zenei tehetségkutató producerének műhelymunkáján vett részt, és dolgozott együtt Molnár Levente világhírű operaénekessel is. 

Csanád ezekkel a gondolatokkal vesz részt a produkcióban:

„Csatlakozni egy ekkora produkcióhoz ilyen fiatalon, úgy érzem, kiváltság, nem mindennapi alkalom. Az elmúlt évek megtermett gyümölcsét jelenti számomra, hogy felkértek erre a szerepre. A tavaly a nézőtérről néztem a produkciót, és még mindig felfoghatatlan számomra, hogy az idén már a színpadon állok majd én is.”