Híreink

Jó koncert, szép mozi: ilyen lesz a KultúrPark ötödik hete

Megjelent: augusztus 8, 2022

Pénteken, augusztus 12-én, 19:00 órától az Erdélyi Dudás Rend koncertezik a KultúrPark színpadán. A 2008-ban Vajdahunyadon alakult együttes Európa különböző történelmi korszakaiból és területeiről származó dallamokat ötvöz korunk zenei hangzásvilágával.

Tovább...

Ezen a héten is folytatódik a KultúrPark

Megjelent: augusztus 3, 2022

Augusztus 5-én, 19:00 órától a színház, költészet és zene egymásra hatásából létrejövő valódi kultúrcsemegére invitáljuk az érdeklődőket. A Transylvanian Bú Boys együttes Jack Cole dalaiból című produkciója Kovács András Ferenc Jack Cole daloskönyve című kötetének megzenésítéséből jött létre, amelyet először 1997. decemberében láthatott, hallhatott a közönség.

Tovább...

Az e heti KultúrPark programkínálatából

Megjelent: július 25, 2022

A megszokottnál több esemény szerepel az e heti KultúrPark programkínálatában: két koncert és egy izgalmas életrajzi film várja az érdeklődőket. Az Impro – Víziók zenei projekt előadása, a MoniAqustique együttes koncertje valamint az Outdoor Cinema szabadtéri moziban vetítésre kerülő Richard király, amerikai életrajzi film közül válogathatnak azok, akik valamilyen kulturális programot választanak kikapcsolódás gyanánt.

Tovább...

Izgalmas filmvetítés, vidám gyerekkoncert az eheti KultúrPark kínálatában

Megjelent: július 19, 2022

Hétvégén a legkisebbeket várjuk a KultúrPark eseményére: július 22-én, pénteken délután 17:30 órai kezdettel a közismert Tekergők kisegyüttes örvendezteti meg a gyerekeket. Az Égen – Földön gyerekkoncert elnevezésű zenei produkció, amely lemez formájában is hozzáférhető az érdeklődők számára, egyedi módon jeleníti meg az állatvilágot a gyerkőcöknek.

Tovább...

A MoniAcustique együttes koncertjével indul a KultúrPark

Megjelent: július 12, 2022

Az idei KultúrPark a MoniAcustique együttes és Adrian Nour, a bukaresti Ion Dacian Operett és Musical Színház előadóművészének közös fellépésével veszi kezdetét július 15-én. Az „A night to remember” címet viselő koncertre a már megszokott helyszínen, az ’56-os emlékparkban, 19:00 órai kezdettel kerül sor.

Tovább...

Július közepén startol a KultúrPark

Megjelent: július 8, 2022

Idén július 15-e és augusztus 26-a között zajlik a KultúrPark rendezvénysorozat az ’56-os emlékparkban. Az előző évekhez hasonlóan, idén is színes zenei programok és változatos filmvetítések közül válogathatnak kedvükre az érdeklődők. Péntek esténként 19:00 órai kezdettel a zenéé lesz a főszerep.

Tovább...

Gyermeknap Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: május 30, 2022

Június 1-én újra gyerekvárossá változik Sepsiszentgyörgy Főtere és az Erzsébet park. A szervezők az előző évekhez hasonlóan idén is sokszínű programkínálattal, tevékenységekkel, játékokkal és koncertekkel várják a kicsi és nagy gyermekeket a városközpontba.

Tovább...

Gyermeknapi vásár – Jelentkezési adatlap

Megjelent: május 16, 2022

Gyermeknapi rendezvényre kerül sor 2022. június 1-én, szerdán Sepsiszentgyörgyön.

Tovább...

Álláshirdetés

Megjelent: május 16, 2022

A Kónya Ádám Művelődési Ház versenyvizsgát hirdet kulturális referens állás betöltésére, meghatározott időre.

 

Tovább...

Álláshirdetés

Megjelent: május 16, 2022

A Kónya Ádám Művelődési Ház versenyvizsgát hirdet adminisztratív referens állás betöltésére, meghatározatlan időre ( 90 napos próbaidővel). 

Tovább...
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.