Híreink

Adventi gyertyagyújtás Sepsiszentgyörgy Főterén

Megjelent: november 17, 2022

Megkezdődött a karácsonyi várakozás időszaka. Sepsiszentgyörgy egyik legjelentősebb közösségi ünnepe az adventi gyertyagyújtás, amely immár a város életének részévé vált. Első alkalommal 2010-ben állítottunk óriási adventi koszorút, megteremtve a közös gyertyagyújtás hagyományát, idén tizenharmadik alkalommal ünnepelünk együtt. Az első gyertyát november 27-én, vasárnap a 19:30 órától kezdődő műsor keretében gyújtja meg Antal Árpád-András polgármester a Főtéren.

Tovább...

Karácsonyi Vásár Sepsiszentgyörgy Főterén

Megjelent: november 17, 2022

A karácsony közeledtével idén is ünneplőbe öltözik Sepsiszentgyörgy. A hagyományos Karácsonyi Vásárra december 16–23. között kerül sor a már jól megszokott helyszínen, városunk főterén.

Tovább...

Az Irie Maffia Története – szimfonikus koncert Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: november 14, 2022

A Kónya Ádám Művelődési Ház egy igazán izgalmas és egyedülálló eseménnyel kedveskedik a popzene és a szimfonikus muzsika rajongóinak. November 25-én, 20 órától a Tamási Áron Színház nagytermében sorra kerülő Irie Maffia és a Heureka Pop Orchestra közös koncertje egyaránt szól a fesztiválzenét kedvelő fiataloknak és a szimfonikus hangzást előnyben részesítő idősebb korosztálynak is. A nagyszabású produkció karmestere Meggyes Ádám lesz. 

Tovább...

Neves előadók, színvonalas koncertek az idei hangversenyévadon

Megjelent: november 14, 2022

Nagyszabású hangversenyek várják mindazokat, akik ellátogatnak a 2022/2023-as hangversenyévad novemberi és decemberi előadásaira. A leckehangversenyeken kívül a nagyérdemű közönség a magyarországi Irie Maffia szimfonikus koncertjét, valamint a brassói Euterpe szimfonikus zenekar nagyszabású előadását is láthatja, hallhatja Sepsiszentgyörgyön.

Tovább...

Indul a sepsiszentgyörgyi hangversenyévad

Megjelent: október 24, 2022

A Budapesti Fesztiválzenekar Kamarazenei Műhelyének koncertjével veszi kezdetét a 2022-2023-as sepsiszentgyörgyi hangversenyévad. A világhírű szimfonikus zenekar tagjaiból álló Kamarazenei Műhely hangversenyére október 30-án, este hét órától, a Tamási Áron Színház  nagytermében kerül sor.

Tovább...

Tematikus filmvetítések a Művész Moziban

Megjelent: október 20, 2022

A sepsiszentgyörgyi Művész Mozi tematikus magyar filmeket tűz műsorra október 21–27. között. Az alkotások 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeit elevenítik fel és tárják a nézők elé.

Tovább...

Hangverseny László Attila karnagy emlékére

Megjelent: október 10, 2022

A Cantus Firmus Vegyeskar valamint a Sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda közös hangverseny keretében emlékezik meg az öt éve elhunyt László Attila, Nagy István díjas karnagy és zenetanárról. A hangversenyre október 15én, 17:00 órától a sepsiszentgyörgyi Belvárosi Református Templomban kerül sor.

Tovább...

Az Őszi Vásár programkínálata

Megjelent: szeptember 26, 2022

A 12. Őszi Vásár szeptember 30. és október 2. között kerül megszervezésre Sepsiszentgyörgy Főterén. Az idei rendezvény is, az elmúlt évekhez hasonlóan a Kónya Ádám Művelődési Ház és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala közös szervezésében valósul meg.

Tovább...

Őszi vásár – jelentkezési adatlapok

Megjelent: augusztus 31, 2022

Szeptember 30. és október 2. között Sepsiszentgyörgyön megrendezésre kerül a 2022-es Őszi Vásár.

Tovább...

Licitfelhívás

Megjelent: augusztus 31, 2022

A Kónya Ádám Művelődési Ház 2022. szeptember 30, október 1-2. között Őszi Vásárt szervez Sepsiszentgyörgy Főterén.

Tovább...
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.