Híreink

Őszi Hangverseny Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: szeptember 22, 2023

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő Cantus Firmus Vegyeskar, valamint a Pro Cantus Firmus szervezésében 2023. október 1-én  Őszi Hangversenyt szervez, hogy együtt ünnepeljük meg a Zene Világnapját.

Tovább...

Kórusmisszión a Sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda

Megjelent: szeptember 22, 2023

Gidófalván 2023. szeptember 24-én, vasárnap istentisztelettel egybekötött megemlékezésre kerül sor a gidófalvi 1950-es lázadásra, melyet a helyi, a Gidófalvi Református Egyházközség minden évben rendszeresen megszervez. Erre az alkalomra a Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő Sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda kórusmisszió programjával kulturális műsorral ajándékozza meg a település közösségét.

Tovább...

Őszi Vásár Sepsiszentgyörgy Főterén

Megjelent: szeptember 21, 2023

Sepsiszentgyörgy hagyományos rendezvénye, az Őszi Vásár idén is nagy választékot felsorakoztató kézműves vásárral, színes zenei kínálattal és izgalmas családi- és gyerekprogramokkal várja az ősz beköszöntét megünnepelni vágyókat szeptember 29. és október 1. között a város Főterén. A 2023-as rendezvénysorozat programkínálatát a Nektária Székelyföldi Mézverseny eseményei is tarkítani fogják.

Tovább...

Módosult a licitszabályzat

Megjelent: szeptember 7, 2023

Módosult a sepsiszentgyörgyi Őszi Vásár közélelmezési egységeinek kiválasztására hirdetett zárt borítékos versenytárgyalásának szabályzata.

Tovább...

Szórványprogram keretében koncertezik a Sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda Magyarlapádon

Megjelent: szeptember 1, 2023

A Sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda szórványprogram keretében ad koncertet Magyarlapádon szeptember 2-án és 3-án. Szombaton 19.00 órakor folklór hagyományőrző estre kerül sor a Varga-kerti Néptánccsűrben, ahol a Sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda mellett fellépnek a Magyarlapádi Rapó Néptáncegyüttes, valamint a Magyarlapádi Református Egyházközség Női Kórusa is.

Tovább...

Licitfelhívás

Megjelent: augusztus 16, 2023

A Kónya Ádám Művelődési Ház zárt borítékos versenytárgyalást hirdet az idei Őszi Vásár közélelmezési egységeinek kiválasztására, amelyre az ajánlatokat 2023. szeptember 13., 10:00 óráig kell letenni a művelődési ház székhelyén (Kossuth Lajos utca 13. szám).

Tovább...

Őszi vásár – jelentkezési adatlapok

Megjelent: augusztus 16, 2023

Idén is megrendezésre kerül szeptember 29. és október 1. között az Őszi Vásár  Sepsiszentgyörgyön.

Tovább...

Dettán és Temesváron is fellép a Cantus Firmus Vegyeskar

Megjelent: július 20, 2023

A Cantus Firmus Vegyeskar idei szórványprogramjára  Dettán és Temesváron kerül sor július 22-én és 23-án. A program a dettai és temesvári RMDSZ szervezeteivel és keresztény egyházaival együttműködve, az RMDSZ Communitas Alapítvány, a Kovászna Megye Tanács, a Kónya Ádám Művelődési Ház, valamint a Pro Cantus Firmus Egyesület támogatásával valósul meg.

Tovább...

World Brain Day Show a KultúrPark színpadán

Megjelent: július 20, 2023

 

Opra Mónika és Kertész Huba július 22-én, 18:00 órai kezdettel lép a KultúrPark színpadára. Ezúttal a „World Brain Day Show” címet viselő műsorban láthatja őket a nagyérdemű.

Tovább...

Piknik és jazz az idei KultúrParkban

Megjelent: július 14, 2023

Azoknak, akik július 17-26. között kilátogatnak az ’56-os emlékparkba, igazi kultúrcsemegében lehet részük: laza, családias, piknikezős hangulatban tálalják a szervezők a különböző zenei műfajokat. Július 19-én és július 23-án ismét a jazzé a főszerep.

Tovább...
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.