Híreink

Az Ez Van Trió koncertezik Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: július 9, 2024

A közismert  Ez Van Trió erdélyi blues együttes koncertezik Sepsiszentgyörgyön 2024. július 12-én, péntek este 20:00 órától az ’56-os emlékparkban. Az együttes tagjai: Hána László (ütőhangszerek, gitár, vokál), Brassai Mátyás (nagybőgő, vokál), és Bíró Jenő (ének, gitár, harmonika).

Tovább...

Álláshirdetés

Megjelent: június 7, 2024

A KÓNYA ÁDÁM MŰVELŐDÉSI HÁZ versenyvizsgát hirdet a következő állás betöltésére, meghatározatlan időre:

Tovább...

Sepsiszentgyörgyön is megtekinthető lesz a Mester és Marica

Megjelent: június 6, 2024

Sepsiszentgyörgyre érkezik A Gyönyörű Az Én Hazám Alapítvány produkciója, a Mester és Marica címet viselő szcenírozott koncert. A nem mindennapi alkotás június 16án, vasárnap 20:00 órától lesz látható, hallható az 56-os Emlékparkban.

Tovább...

Gyereknap Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: május 28, 2024

Június 1-én újra a legkisebbek vehetik birtokukba Sepsiszentgyörgy Főterét és az Erzsébet parkot. A szervezők az előző évekhez hasonlóan idén is sokszínű programkínálattal, tevékenységekkel, játékokkal és koncertekkel várják a kicsi és nagy gyermekeket a városközpontba.

Tovább...

Gyermeknapi vásár Sepsiszentgyörgyön – Jelentkezési adatlapok

Megjelent: május 8, 2024

Gyermeknapi rendezvényre kerül sor 2024. június 1-én Sepsiszentgyörgyön.

Tovább...

Licitfelhívás a Szent György Napok főszponzorának kiválasztására

Megjelent: április 4, 2024

A Kónya Ádám Művelődési Ház ZÁRT BORÍTÉKOS VERSENYTÁRGYALÁST HIRDET a Szent György Napok 2024 főszponzorának kiválasztására, amelyre az ajánlatokat 2024 április 8-án 10.30 óráig kell letenni a a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati irodájába.

 

Tovább...

Licitfelhívás

Megjelent: április 4, 2024

A Kónya Ádám Művelődési Ház zárt borítékos versenytárgyalást hirdet az idei „SepsiBook” könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál közélelmezési egységeinek kiválasztására, amelyre az ajánlatokat 2024.április 16., 10:00 óráig kell letenni a művelődési ház székhelyén (Kossuth Lajos utca 13. szám).

Tovább...

Március 15-i ünnepi rendezvénysorozat Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: március 14, 2024

Két ünnepi hangverseny és színes programsorozat keretében emlékeznek meg idén a  sepsiszentgyörgyi lakosok az 1848-’49-es forradalom és szabadságharcra a történelmi esemény 176. évfordulóján.  Az ünnepi hangulatot a hagyományos díszfelvonulás, koszorúzások és a 16 órától kezdődő főtéri műsor varázsolják idén is emlékezetessé a jeles dátumot. Március 14-én a Sebestyén Márta, Andrejszki Judit és ifj. Szerényi Béla közreműködésével ünnepi hangversenyt hallgathat meg a nagyérdemű a Tamási Áron Színház nagytermében, március 15-én pedig ugyanitt a Csíki és Georgius kamarazenekarok fellépését követheti figyelemmel az ünneplő közönség.

Tovább...

„Tavaszi Harmóniák” és leckehangverseny Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: január 31, 2024

A brassói Euterpe Szimfonikus Zenekar ismét Szentgyörgyön lép fel egy kivételes koncerttel a 2023/2024-es Hangversenyévad keretében. Február 16-án, pénteken a jól ismert zenekar 19:00 órától koncertezik a Tamási Áron Színház színpadán.

Tovább...

Magyar Kultúra Napja Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: január 10, 2024

A kultúra összeköt minket. A Magyar Kultúra Napja alkalmából kétnapos programsorozattal indul a 2024 -es év kulturális rendezvényeinek kínálata Sepsiszentgyörgyön. A Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében létrejövő eseményt idén a Heveder Zenekar és Márdirosz Ágnes közös koncertje fémjelzi, amelyre január 20-án 19:00 órai kezdettel kerül sor a Tamási Áron Színház nagytermében.

Tovább...
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.