Híreink

Lezárult az álláshirdetéseinkre való jelentkezés első szakasza

Megjelent: január 28, 2022

Lezárult az álláshirdetéseinkre való jelentkezés első szakasza. További információk a csatolt dokumentumban találhatóak. 

Tovább...

Irodalmi karaván Juhász Annával

Megjelent: január 19, 2022

Január 25-én, kedden 18 órától a Magyar Kultúra Napja részeként irodalmi karavánra kerül sor a Kónya Ádám Művelődési Ház előadótermében. Az Irodalmi karaván célja egy olyan programsorozat létrehozása, amely egyszerre tanít, ismeretet és élményt biztosít a közönség számára. 

Tovább...

Magyar Kultúra Napja Sepsiszentgyörgyön

Megjelent: január 14, 2022

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a Kónya Ádám Művelődési Ház háromnapos rendezvénysorozatot szervez Sepsiszentgyörgy több helyszínén. Január 20-án, 21-én és 22-én az ünnepi programsorozat részeként két zenei előadásra is sor kerül.

Tovább...

Álláshirdetés

Megjelent: január 12, 2022

A Kónya Ádám Művelődési Ház versenyvizsgát hirdet jogász, valamint közgazdász állások betöltésére, meghatározatlan időre (90 napos próbaidővel). 

Tovább...

Karácsonyi Bazár Sepsiszentgyörgyön – idén is ünneppel telik meg a Főtér

Megjelent: december 15, 2021

Folytatódik a hagyomány és Sepsiszentgyörgy főtere ismét téli ünneplőbe öltözik a Karácsonyi Bazár idejére, december 17-23. között. Az idei karácsonyi készülődést adventi koncert és gyermekfoglalkozás gazdagítja majd.

Tovább...

A Georgius Kamarazenekar és a Csíki Kamarazenekar közös leckehangversenye a Tamási Áron Szinházban

Megjelent: december 15, 2021

December 17-én a Leckehangversenyre kerül sor a Tamási Áron Színház nagytermében. Az előadás két időpontban is megtekinthető. 10 órától  román nyelven, 12 órától magyar nyelven lesz bemutatva . Az eseményen közreműködnek a Georgius és a Csíki Kamarazenekarok.

Tovább...

A Brassói „Euterpe” Szimfonikus Zenekar koncertje a Tamási Áron Színházban

Megjelent: december 10, 2021

December 17-én, 19 órától a Tamási Áron Színház nagyterme ad otthont a „ A Téli Ünnepek Csillagai” címet viselő koncertnek. A koncertet a Brassói „Euterpe” Szimfonikus Zenekar adja.

Tovább...

Orgonakoncert kórusok és szólisták kíséretében

Megjelent: november 22, 2021

November 26-án, pénteken 19 órától a Krisztus Király katolikus templom ad otthon az idei Hangversenyévad második koncertjének. Ezúttal egy csodálatos orgonakoncertre kerül sor kórusok és szólisták kiséretében. 

Tovább...

Karácsonyi Bazár 2021

Megjelent: november 22, 2021

A Kónya Ádám Művelődési Ház 2021. december 17. és 23. között Karácsonyi Bazárt szervez Sepsiszentgyörgy Főterén. Vásárosok és közélelmezési egységek jelentkezését várjuk december 6-ig!

Tovább...

Álláshirdetés

Megjelent: november 17, 2021

A Kónya Ádám Művelődési Ház versenyvizsgát hirdet jogász állás betöltésére, meghatározatlan időre (90 napos próbaidővel). 

Tovább...
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.