Rendezvényszervező iroda / Városimázs iroda

Rendezvényszervező iroda / Városimázs Iroda

A Kónya Ádám Művelődési Háznak számos olyan rendezvénye van, amelyek megszervezése és lebonolítása alapos előkészületeket és munkát igényel. Ezt a feladatot a Rendezvényszervezési, Köz-, és Sajtókapcsolatok Iroda végzi.

Munkánk nagy részét a Városimázs Irodában végezzük, ahol a rendezvényszervezés fontos mozzanatainak nagy része történik. Itt születnek meg a rendezvényekre vonatkozó ötletek, tervek, és ugyanitt zajlanak a kivitelezéshez szükséges előkészületek. A rendezvényszervezői csapatunk szoros együttműködésben dolgozik az Önkormányzat Közönségszolgálati és Tömegkommunikációs Osztályával. Közösen felelünk a kommunikációs stratégiák kidolgozásáért, a sajtóval való kapcsolattartásért, valamint a közösségi oldalakon folytatott kommunikációért, továbbá biztosítjuk az aktuális tartalmak feltöltését a intézmény honlapjára, közösen koordináljuk az intézmény tevékenységeinek fotódokumentálását, közreműködünk az intézmény és a város imázsának és rendezvényeinek népszerűsítésében, amelyek hozzájárulnak az intézmény és a városlakók, valamint az intézmény és annak partnerei közötti kapcsolatok kialakításához és fenntartásához.

Célunk, hogy városunk lakóit arra ösztönözzük, hogy részt vegyenek a helyi kulturális életben, és egy olyan közösség tagjaivá váljanak, ahol az értékeik előtérbe kerülnek. Olyan kulturális rendezvények megszervezésén munkálkodunk, mint a Hangversenyévad, az 1848-49-es szabadságharc megemlékezése, a Szent György Napok, a Gyermeknap, a pulzArt kortárs összművészeti fesztivál, az Őszi Vásár, az 1956-os megemlékezés, a már hagyománnyá vált első adventi gyertyagyújtás, a Karácsonyi vásár és a Szilveszteri utcabál. Az Önkormányzat által meghirdetett Diákok Éve projektben, diáktáborokban, diáknapokban, és más egyéb rendezvények megszervezésében és lebonyolításában is partnerként működünk.

Cím: Sepsiszentgyörgy, 1918. december 1. utca, 6. szám.

Tel.: 0267 312 000

Nyitvatartás:
hétfő – péntek: 9 – 17

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.