Biroul de Comunicare și Imagine

Biroul de Comunicare și Imagine

Casa de Cultură „Kónya Ádám” se ocupă cu numeroase evenimente, ale căror organizare și derulare necesită pregătiri aprofundate și muncă. Această sarcină este îndeplinită de Biroul de Organizare a Evenimentelor Culturale, Biroul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media.

Cea mai mare parte a activității noastre se desfășoară în Biroul de Comunicare și Imagine, unde se petrec majoritatea momentelor semnificative ale organizării de evenimente. Aici se nasc ideile, planurile referitoare la evenimente și tot aici se desfășoară pregătirile necesare realizării acestora. Echipa noastră de organizare a evenimentelor lucrează în strânsă colaborare cu Biroul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe. Cei care lucrează aici sunt responsabili pentru elaborarea strategiile de comunicare, pentru relația cu mass-media, respectiv pentru asigurarea comunicării prin site-urile de socializare, în plus asigură încărcarea pe site-ul oficial al instituției a conținuturilor actualizate, coordinează documentarea fotografică a activităților instituției, pun umărul la promovarea imaginii și a evenimentelor instituției și a orașului, care contribuie la formarea și menținerea relațiilor dintre instituție și locuitorii orașului, respectiv dintre instituție și partenerii acesteia.

Scopul nostru este de a încuraja locuitorii orașului nostru să participe la viața culturală locală și să devină membrii unei comunități în care valorile lor sunt aduse în prim plan. Depunem eforturi în organizarea unor evenimente culturale precum Stagiunea de Concerte Simfonice, Comemorarea Revoluției 1848-49, Zilele Sfântu Gheorghe, Ziua Copilului, a Festivalul Contemporan PulzArt, Târgul de Toamnă, Comemorarea Revoluției 1956, deja tradiționala aprindere a primei lumânări din coroana de Advent, Târgul de Toamnă și petrecerea de stradă de Revelion. Colaborăm ca parteneri și în cadrul proiectului Anul Elevului organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în organizarea și derularea taberelor de elevi, a zilelor studențești și a altor evenimente.

Adresa: Sfântu Gheorghe, str. 1 Decembrie 1918, nr. 6.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.