Umor la subsol „Humorpince”

Clubul „Humorpince” a fost înființat în anul 2015 în baza ideii actorului pensionar László Károly, care a primit premiul Pro Urbe. Suntem convinși că fiecare categorie de vârstă are nevoie de momente vesele. Membrii clubului consideră umorul ca fiind un medicament cu un rol semnificativ în dizolvarea tensiunilor cauzate de problemele cotidiene și în vindecarea tulburărilor psihice rezultate din acestea. Ca urmare, membrii clubului doresc evenimentele organizate de ei să aibă un caracter regulat și permanent, cuprinzând proiecții de filme, conversații și lecturi.

Ideile lor sunt implementate cu susținerea jurnalistului, caricaturistului din municipiul reședință de județ, Lukács Sándor (Lucky), a actorului László Károly și a jurnalistului Kuti János, precum cu susținerea a numeroșilor membrii devotați care se ajută reciproc, în scopul de a aduce un zâmbet pe obrazul celuilalt.

Activitățile clubului condus de Borbáth Sándor au loc în ziua de miercuri la fiecare două săptămâni de la ora 18:00 în Clubul de Pivniță a Casei de Cultură, unde sunt așteptați cu drag și noi membri care doresc să se înscrie.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.