Clubul colecționarilor „Cserebere”

Clubul colecționarilor „Cserebere” are un trecut semnificativ, însă nu cunoaștem data exactă a fondării acestuia. Întrunirile au loc de aproape douăzeci de ani în Clubul de Pivniță a Casei de Cultură, activitatea principală fiind colecționarea obiectelor cu valoare care constituie documente de epocă. Colecționarii îl consideră pe Botos Ferenc ca fiind conducătorul activității, dânsul fiind cel care și-a asumat în mod voluntar rolul gestionării jurnalului.

Membrii colecționează în primul rând timbruri, însă și alte obiecte precum calendare de buzunar, monede, stilouri metalice, embleme, discuri vinil și carduri de telefon.

În cadrul activităților fac schimb de opinii profesionale, prezintă piesele mai recente ale colecției lor, fac schimburi și construiesc o comunitate bazată pe încredere. Ocazional se ocupă și cu valorificare. Clubul este frecventat mai ales de cei din localitate, însă persoane interesate vin și din Brașov, Târgu Secuiesc și Miercurea Ciuc. Deși în cadrul clubului activează mai ales cei vârstnici, dar porțile sunt larg deschise și pentru tinerii dornici să se înscrie. Cei care doresc să devină membrii clubului colecționarilor „Cserebere”, sunt așteptați cu drag la una din întrunirile ținute în fiecare miercuri de la ora 16:00 în Clubul de Pivniță a Casei de Cultură.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.