Știri

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița vine la Sfântu Gheorghe

Publicat: noiembrie 28, 2023

Filarmonica de Copii din Vlăhița, cunoscută internațional și prezentă pe scenele mai multor orașe din Europa și din lume, va susține un concert în data de 10 decembrie, începând cu ora 19:30, la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe. În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

Mai Mult...

Aprinderea primei lumânări de Advent în Sfântu Gheorghe

Publicat: noiembrie 20, 2023

În curând începe perioada pregătirilor pentru sărbătoarea Crăciunului, iar una dintre cele mai importante sărbători ale comunității din orașul Sfântu Gheorghe este aprinderea primei lumânări de Advent. Anul acesta prima lumânare de Advent va fi aprinsă de către primarul Antal Árpád în cadrul unui program festiv duminică, 3 decembrie, ora 19:30 în Piața Centrală a orașului.

Mai Mult...

Târg de Crăciun la Sfântu Gheorghe

Publicat: noiembrie 13, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târg de Crăciun în perioada 16-23 decembrie 2023 în piața centrală a orașului.

Mai Mult...

Să dăruim spectacole de Crăciun!

Publicat: noiembrie 10, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám” îi îndeamnă pe locuitorii din Sfântu Gheorghe, grupurile artistice, asociațiile și persoanele fizice să se implice în realizarea programelor culturale. Să transformăm cea mai frumoasă sărbătoare într-o experiență comunitară autentică: să ne dăruim unii altora spectacolele în așteptarea Crăciunului.

Mai Mult...

Invitaţie adresată instituțiilor de învățământ din Sfântu Gheorghe

Publicat: noiembrie 7, 2023

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează şi anul acesta tradiţionalul Târg de Crăciun în Piața Centrală a orașului, în perioada 16-23 decembrie 2023.

Mai Mult...

Noua stagiune de concerte simfonice începe cu concertul Filarmonicii de Stat din Sibiu

Publicat: octombrie 13, 2023

Filarmonica de Stat din Sibiu revine la Sfântu Gheorghe cu ocazia deschiderii Stagiunii de Concerte Simfonice 2023/2024. Vineri, 27 octombrie, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului „Tamási Áron”, renumita filarmonică aduce un concert selectat din operele compozitorilor David Popper, Franz Joseph Haydn și Ludwig van Beethoven.

Mai Mult...

Târg de Toamnă la Sfântu Gheorghe

Publicat: septembrie 21, 2023

Târgul de Toamnă din Sfântu Gheorghe, devenit un eveniment tradiţional în viaţa oraşului, va oferi și în acest an o gamă largă de produse de artizanat, concerte de neuitat și activități interesante pentru familii și copii. Vom sărbători începutul toamnei între 29 septembrie și 1 octombrie în Piața Centrală a orașului, iar evenimentul va găzdui și Concursul Apicol din Ținutul Secuiesc „Nectaria”, organizat pentru promovarea mierii și a crescătorilor de albine din județele Covasna, Harghita și Mureș.

Mai Mult...

Regulamentul licitației a fost modificat

Publicat: septembrie 7, 2023

A fost modificat regulamentul licitației al Târgului de Toamnă 2023 din mun. Sf. Gheorghe privind stabilirea unităților de alimentație publică.

Mai Mult...

Licitație Târg de Toamnă

Publicat: august 16, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează licitație pentru selecția unităților de alimentație publică participante la Târgul de Toamnă 2023.

 

Mai Mult...

Târg de Toamnă – Formulare de înscriere

Publicat: august 16, 2023

Casa de Cultură Kónya Ádám organizează Târg de Toamnă în perioada 29.09.2022 – 01.10.2022 la municipiul Sfântu Gheorghe, în piața Libertății.

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.