Știri

Concurs de desen de Ziua Copilului cu tragere la sorți

Publicat: mai 23, 2023

Anul acesta, Casa de Cultură „Kónya Ádám” lansează un concurs de desen pentru copii între 3-14 ani. 

Mai Mult...

Ziua Copilului la Sfântu Gheorghe

Publicat: mai 22, 2023

De Ziua Internaţională a Copilului, cei mici vor putea lua din nou cu asalt Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe. La fel ca în anii precedenți, organizatorii invită copiii mici și mari în centrul orașului pentru un program variat de activități, jocuri și concerte. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, între orele 9:00 și 20:00.

Mai Mult...

Târgul de Ziua Copilului – Formular de înscriere

Publicat: mai 8, 2023

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură Kónya Ádám împreună cu partenerii săi organizează festivitatea de Ziua Copilului pe data de 1 iunie 2023.

 

Mai Mult...

Stagiunea de Concerte Simfonice 2022 / 2023 se va încheia cu concertul corurilor și orchestrelor Liceului de Arte „Plugor Sándor”

Publicat: aprilie 19, 2023

Spectacolul de închidere din cadrul Stagiunii de Concerte Simfonice 2022 / 2023 va avea loc pe 5 mai, la ora 19:00, în sala mare a Teatrului „Tamási Áron”. De data aceasta, spectacolul va fi oferit de corurile și orchestrele Liceului de Arte „Plugor  Sándor”. Iubitorii concertelor simfonice vor putea întămpina Corul de copii „Campanella”, Orchestra de copii „Reménység”, Corul de cameră „Eufónia”, Orchestra de tineret „Szerenád” și Fanfara „Marziale”.

Mai Mult...

Selecții din operele lui Mendelssohn și muzică de desene animate în programul Stagiunii de Concerte Simfonice din luna februarie

Publicat: ianuarie 30, 2023

Lucrări selectate din operele compozitorului F. Mendelssohn-Bartholdy și muzica renumitului desen animat „Vuk” pot fi auditate în cadrul Stagiunii de Concerte Simfonice din luna februarie a acestui an. Primul eveniment de muzică clasică a anului va avea loc pe data de 17 februarie la Teatrul „Tamási Áron”.

Mai Mult...

Anunț

Publicat: ianuarie 20, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante temporare,  pe perioadă determinată: în cadrul Compartimentului de organizare evenimente, relații cu publicul și mass-media.

Mai Mult...

Anunț

Publicat: ianuarie 12, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează concurs pentru postul vacant îngrijitor sală/femeie de serviciu (cu perioada de probă 90 zile).

 

 

Mai Mult...

Revelion în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe Focuri de artificii și muzică pentru a sărbători trecerea în Noul An

Publicat: decembrie 28, 2022

O petrecere de Revelion va fi organizată pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe și pentru toți cei care decid să viziteze oraşul în ultima zi a anului. Organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám”, festivitățile de Revelion vor începe la miezul nopții de 31 decembrie cu un foc de artificii în Piața Centrală.

Mai Mult...

Cutie poştală pentru Moş Crăciun în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe

Publicat: decembrie 14, 2022

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám” pregătesc o surpriză specială pentru copii, pentru că anul acesta vor trimite scrisorile către Moş Crăciun prin „Poșta cadourilor”!

Mai Mult...

Program cultural variat la Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe

Publicat: decembrie 13, 2022

Pregătirile pentru Crăciun fac parte integrantă din viața culturală a orașului Sfântu Gheorghe. Tradiția festivă va continua și în acest an în orașul nostru: Târgul de Crăciun va fi organizat din nou în Piața Centrală, în perioada 16-23 decembrie.

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.