Știri

Anunț

Publicat: ianuarie 20, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante temporare,  pe perioadă determinată: în cadrul Compartimentului de organizare evenimente, relații cu publicul și mass-media.

Mai Mult...

Anunț

Publicat: ianuarie 12, 2023

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează concurs pentru postul vacant îngrijitor sală/femeie de serviciu (cu perioada de probă 90 zile).

 

 

Mai Mult...

Revelion în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe Focuri de artificii și muzică pentru a sărbători trecerea în Noul An

Publicat: decembrie 28, 2022

O petrecere de Revelion va fi organizată pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe și pentru toți cei care decid să viziteze oraşul în ultima zi a anului. Organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám”, festivitățile de Revelion vor începe la miezul nopții de 31 decembrie cu un foc de artificii în Piața Centrală.

Mai Mult...

Cutie poştală pentru Moş Crăciun în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe

Publicat: decembrie 14, 2022

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám” pregătesc o surpriză specială pentru copii, pentru că anul acesta vor trimite scrisorile către Moş Crăciun prin „Poșta cadourilor”!

Mai Mult...

Program cultural variat la Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe

Publicat: decembrie 13, 2022

Pregătirile pentru Crăciun fac parte integrantă din viața culturală a orașului Sfântu Gheorghe. Tradiția festivă va continua și în acest an în orașul nostru: Târgul de Crăciun va fi organizat din nou în Piața Centrală, în perioada 16-23 decembrie.

Mai Mult...

Târg de Crăciun 2022 – Rezultate

Publicat: decembrie 8, 2022

A avut loc evaluarea înscrierilor  pentru Târgul de Crăciun 2022.

Mai Mult...

Primăria Sfântu Gheorghe vă invită la o sărbătoare a comunității: aprinderea primei lumânări de Advent în Piața Centrală

Publicat: noiembrie 17, 2022

A început perioada pregătirilor pentru sărbătoarea Crăciunului, iar una dintre cele mai importante sărbători ale comunității din orașul Sfântu Gheorghe este aprinderea primei lumânări de Advent, care a devenit parte din viața orașului. În 2010 am montat pentru prima dată o coroană uriașă de Advent, creând o tradiție de a aprinde lumânări împreună, iar anul acesta sărbătorim împreună pentru a 13-a oară. Prima lumânare va fi aprinsă duminică, 27 noiembrie, de către primarul Antal Árpád, în cadrul unui program care va începe la ora 19:30 în Piața Centrală.

Mai Mult...

Târg de Crăciun la Sfântu Gheorghe

Publicat: noiembrie 17, 2022

Casa de Cultură „Kónya Ádám”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târg de Crăciun în perioada 16-23 decembrie 2022 în piața centrală a orașului.

Mai Mult...

Artiști renumiți și concerte de neuitat în stagiunea de concerte simfonice din acest an

Publicat: noiembrie 14, 2022

Stagiunea 2022/2023 va aduce două concerte majore în lunile noiembrie și decembrie. Pe lângă concertele de lecții, publicul va putea urmări la Sfântu Gheorghe concertul simfonic al trupei Irie Maffia (HU) și un spectacol al Orchestrei Simfonice Euterpe din Brașov.

Mai Mult...

Începe stagiunea de concerte simfonice la Sfântu Gheorghe

Publicat: octombrie 24, 2022

Stagiunea de concerte simfonice 2022-2023 începe cu un concert de muzică de cameră susținut de membrii formației Budapest Festival Orchestra. Concertul de muzică de cameră prezentat de cvartetul orchestrei de renume mondial va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul „Tamási Áron”.

 

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.