Știri

Concertul Orchestrei Simfonice Euterpe Brașov

Primul concert al stagiunii de concerte simfonice 2020/2021 va avea loc în data de 26 februarie, de la ora 19 la Teatrul Tamási Áron, unde veți putea bucura de programul Orchestrei Simfonice Euterpe Brașov.

26 februarie 2021, vineri - 19:00
- 2 ore -
Teatrul Tamási Áron
Mai Mult...

ANUNŢ

Publicat: februarie 1, 2021

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs de proiecte de management în vederea încredinţării managementului Casei de Cultură „Kónya Ádám” Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna

Mai Mult...

Piaţă de Crăciun în centrul oraşului Sfântu Gheorghe – Aproape 50 de comercianţi vor fi prezenţi în Piaţa Centrală în perioada 20-24 decembrie

Publicat: decembrie 18, 2020

Având în vedere scăderea ratei de incidenţă în ultimele zile la nivelul Municipiului Sfântu Gheorghe, şi ţinând cont de solicitările venite din partea locuitorilor şi a comercianţilor, Primăria şi Casa de Cultură „Kónya Ádám” au decis organizarea unei Pieţe de Crăciun în centrul oraşului.

Mai Mult...

Dăm start paginii de web al Târgului de Crăciun

Publicat: decembrie 8, 2020

Din cauza situației epidemiologice, Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe, care a devenit deja o tradiție, s-a mutat anul acesta în mediul online.

Mai Mult...

Târg de Crăciun online la Sfântu Gheorghe – Platforma online a Târgului de Crăciun din 2020 va fi accesibilă de la începutul lunii decembrie

Publicat: noiembrie 27, 2020

Din cauza situației epidemiologice, Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe, care a devenit deja o tradiție, se va muta anul acesta în mediul online.

Mai Mult...

„Muzica este hrana sufletului” – Muzică din balcon la Sfântu Gheorghe

Pregătirea de Crăciun, care începe cu aprinderea primei lumânări de pe coroana de Advent, a devenit deja tradiție la Sfântu Gheorghe. Două coroane uriașe au fost amplasate de municipalitate și în acest an, cele patru…

29 noiembrie 2020, duminică - 12:00
- 4 ore -
Sfântu Gheorghe
13 decembrie 2020, duminică - 12:00
- 4 ore -
Sfântu Gheorghe
20 decembrie 2020, duminică - 12:00
- 4 ore -
Sfântu Gheorghe
Mai Mult...

Anul acesta, sărbătoarea Adventului va avea loc într-o formă diferită la Sfântu Gheorghe – Două coroane uriaşe vor fi amplasate de Primărie în oraş

Publicat: noiembrie 25, 2020

Având în vedere măsurile obligatorii impuse pentru a reduce răspândirea epidemiei de coronavirus, anul acesta nu va avea loc evenimentul public și aprinderea primei lumânări de Advent în Sfântu Gheorghe.

Mai Mult...

Târg de Toamnă – Rezultatele evaluării formularelor de înscriere

Publicat: octombrie 2, 2020

S-a desfășurat evaluarea formularelor de înscriere (meșteșugari, meșteri artizani, comercianți de cărți, mici producători).

Mai Mult...

Al zecelea Târg de Toamnă la Sfântu Gheorghe

Publicat: octombrie 1, 2020

Anul acesta, Târgul de Toamnă va avea loc în Sfântu Gheorghe pentru a zecea oară. În perioada 9-11 octombrie, târgul tradițional îi așteaptă pe toți cei interesați în Piața Centrală a orașului.

Mai Mult...

Începe vânzarea abonamentelor pentru Stagiunea de Concerte simfonice

Publicat: septembrie 30, 2020

Vineri, 30 octombrie, se va deschide un nou sezon de concerte simfonice la Sfântu Gheorghe, primul interpret invitat fiind Orchestra Simfonică Brașov. Concertele vor avea loc și anul acesta în Sala Mare a Teatrului „Tamási Áron”.

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.