Știri

Concert al Orchestrei Simfonice Brașov la Teatrul „Tamási Áron”

Publicat: octombrie 27, 2021

Pe 29 octombrie, de la ora 19:00, Teatrul „Tamási Áron” va găzdui concertul de deschidere al Stagiunii de Concerte 2021/2022, primul concert fiind susținut de Orchestra Simfonică Brașov.

Mai Mult...

Proba scrisă pentru postul de referent a încheiat cu succes

Publicat: octombrie 26, 2021

Proba scrisă pentru postul de referent a încheiat cu succes. Rezultatele se pot consulta apăsând butonul din partea a dreapta a ecranului. 

Mai Mult...

Proba scrisă pentru postul de referent cultural a încheiat cu succes

Publicat: octombrie 21, 2021

Proba scrisă pentru postul de referent cultural a încheiat cu succes. Rezultatul este atașat mai jos.  

Mai Mult...

S-a închis etapa de înscriere pentru ocuparea postului de referent

Publicat: octombrie 19, 2021

S-a închis etapa de înscriere pentru ocuparea postului de referent. Dosarele de înscriere depuse au fost examinate. Rezultatele se pot consulta apăsând butonul din partea a dreapta a ecranului. 

Mai Mult...

S-a închis etapa de înscriere pentru ocuparea postului de referent cultural

Publicat: octombrie 13, 2021

S-a închis etapa de înscriere pentru ocuparea postului de referent cultural. Dosarele de înscriere depuse au fost examinate. Rezultatele se pot consulta apăsând butonul din partea dreapta a ecranului.

Mai Mult...

Concerte-lecții în sala de conferințe a Colegiului „Székely Mikó”

Publicat: octombrie 11, 2021

Pe 15 octombrie, de la ora 12.00, în sala de conferințe a Colegiului Naţional „Székely Mikó” va avea loc un eveniment de concerte-lecții. La eveniment vor participa Orchestrele de Cameră Georgius și Csík. Balogh Sándor va fi dirijorul și directorul muzical al Concertului de Lecții, în timp ce regizorul evenimentului va fi Lukácsházi Győző, naratorul matineului maghiar Bon Bon.

Mai Mult...

In memoriam Deák Károly – Vernisaj de expoziție

Publicat: octombrie 5, 2021

În data de 24 septembrie a avut loc vernisajul expoziției de artă plastică intitulată „In memoriam Deák Károly”.

Mai Mult...

Anunț

Publicat: octombrie 5, 2021

Casa de Cultură Kónya Ádám, cu sediul în localitatea Sfântu Gheorghe str. Kossuth Lajos, nr.13 organizează concurs pentru ocuparea postului referent cultural, pe perioadă  determinată.

Mai Mult...

Anunț

Publicat: octombrie 4, 2021

Casa de Cultură Kónya Ádám, cu sediul în localitatea Sfântu Gheorghe str. Kossuth Lajos, nr.13 organizează concurs pentru ocuparea postului referent pe o perioadă  nedeterminată (cu o perioada de probă de cel mult 90 de zile).

Mai Mult...

Anunț

Publicat: octombrie 4, 2021

Casa de Cultură Kónya Ádám, cu sediul în localitatea Sfântu Gheorghe str. Kossuth Lajos, nr.13 organizează concurs pentru ocuparea  postului de consilier juridic grad I. pe o perioadă  nedeterminată (cu o  perioada de probă de cel mult 90 de zile).

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.