Știri

Trupa „Ez Van Trio” pentru prima oară în concert la Sfântu Gheorghe

Publicat: iulie 9, 2024

Cunoscuta trupă transilvăneană de blues Ez Van Trió va concerta la Sfântu Gheorghe vineri, 12 iulie, de la ora 20:00, în Parcul Memorial ’56. Membrii formației sunt Hána László (percuție, chitară, voce), Brassai Mátyás (contrabas, voce) și Bíró Jenő (voce, chitară, acordeon).

Mai Mult...

Anunț

Publicat: iunie 7, 2024

CASA DE CULTURĂ KÓNYA ÁDÁM organizează concurs pentru următorul post vacant, pe perioadă nedeterminată:

Mai Mult...

Ziua Copilului sărbătorită în Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe

Publicat: mai 28, 2024

De Ziua Internaţională a Copilului, cei mici vor putea lua din nou cu asalt Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe. La fel ca în anii trecuţi, organizatorii invită copiii mici și mari în centrul orașului pentru un program variat de activități, jocuri și concerte. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, între orele 9:00 și 20:00.

Mai Mult...

Târgul de Ziua Copilului – Formular de înscriere

Publicat: mai 8, 2024

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură Kónya Ádám împreună cu partenerii săi organizează festivitatea de Ziua Copilului pe data de 1 iunie 2024.

Mai Mult...

Anunț de licitație pentru desemnarea sponsorului principal al Zilelor Sfântu Gheorghe

Publicat: aprilie 4, 2024

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează licitație pentru desemnarea sponsorului principal al Zilelor Sfântu Gheorghe 2024. Ofertele pot fi depuse în plicuri sigilate până la data de 8. aprilie 2024, ora 10.30 la la sediul Primăriei Sfântu Gheorghe, Biroul Relaţii cu Publicul.

Mai Mult...

Anunț pentru licitație

Publicat: aprilie 4, 2024

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează licitație pentru selecția unităților de alimentație publică participante la evenimentului „SepsiBook -târg de carte și festival de literatură contemporană pentru următoarele locuri: 2 locuri pentru alimentație publică din foodtruck (streetfood), 1 loc pentru a comercializa delicii dulci din foodtruck (plăcinte, înghețată, waffle, etc.).

Mai Mult...

Examen promovare în grad profesional

Publicat: martie 14, 2024

CASA DE CULTURĂ KÓNYA ÁDÁM
Organizează examen promovare în grad profesional

Mai Mult...

„Armonii de primăvară” și concerte lecții la Sfântu Gheorghe

Publicat: ianuarie 31, 2024

Renumita orchestră simfonică Euterpe din Brașov revine la Sfântu Gheorghe cu un concert excepțional cu prilejul Stagiunii de Concerte Simfonice 2023/2024. Vineri, 16 februarie,  orchestra va concerta începând cu ora 19:00 pe scena Teatrului „Tamási Áron”.

Mai Mult...

Revelion la Sfântu Gheorghe

Publicat: decembrie 27, 2023

O petrecere de Revelion va fi organizată pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe și pentru toți cei care decid să viziteze orașul în ultima zi a anului. Organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám”, festivitățile de Revelion vor începe la ora 23:15 cu un concert susținut de Nicola.

Mai Mult...

Târgul de Crăciun din acest an devine realitate prin solidaritate

Publicat: decembrie 7, 2023

Târgul de Crăciun din acest an va avea loc în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe în perioada 16-23 decembrie, unde 80 de producători locali, comercianți și artizani vor oferi produse celor care doresc să achiziționeze cadouri de Crăciun. Programul cultural al evenimentului este realizat cu contribuțiile artiștilor, formațiilor muzicale, corurilor și ansamblurilor artistice locale și din Brașov.

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.