Știri

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizeazã licitație publică cu plic sigilat

Publicat: octombrie 14, 2024

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizeazã licitație publică cu plic sigilat privind închirierea unui bar (spațiu comercial) în suprafață de 74,81 mp, situat la parterul Cinematografului Arta (Sfântu Gheorghe, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 10).

Mai Mult...

Concertul Filarmonicii de Copii din Vlăhița deschide Stagiunea de Concerte Simfonice din acest an

Publicat: octombrie 9, 2024

Filarmonica de Copii din Vlăhița, cunoscută și apreciată pe plan internațional, va susține un concert sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19:00, în sala mare a Teatrului „Tamási Áron”. „Fili”, care a urcat pe scenele mai multor orașe din Europa și din lume, va inaugura astfel Stagiunea de Concerte Simfonice 2024-2025 din Sfântu Gheorghe.

Mai Mult...

Anunț

Publicat: septembrie 16, 2024

CASA DE CULTURĂ „KÓNYA ÁDÁM” organizează examen promovare în grad profesional.

Mai Mult...

Anunț de licitație pentru Târgul de Toamnă și Festivalul „Kürtőskalács”

Publicat: septembrie 13, 2024

Casa de Cultură „Kónya Ádám” și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară AgroSic organizează Târg de Toamnă și Festivalul „Kürtőskalács” în perioada 4-6 octombrie la municipiul Sfântu Gheorghe, în Piața Centrală. Cu acest prilej Casa de Cultură organizează licitație pentru următoarele locuri de alimentație publică:

Mai Mult...

Târg de toamnă și Festivalul „Kürtőskalács ”

Publicat: septembrie 13, 2024

Casa de Cultură “Kónya Ádám” și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară AGROSIC  organizează Târg de Toamnă și Festivalul „Kürtőskalács” în perioada 4-6 octombrie în municipiul Sfântu Gheorghe.

Mai Mult...

Eva FilmMakers Festival 2024: noutăți în programul celei de-a IV-a ediții

Publicat: septembrie 6, 2024

Eva FilmMakers Festival revine în acest an, între 20 și 27 septembrie, cu o ediție dedicată exclusiv filmelor regizate de femei, aducând în prim-plan creațiile cinematografice realizate de regizoare din România și Ungaria, dar și  spectacolele de teatru, Drive-In Cinema și întâlniri cu publicul. Astfel, festivalul continuă să fie un punct de referință pentru promovarea diversității și talentului feminin în arta cinematografică.

Mai Mult...

Casa de Cultură Kónya Ádám organizeazã licitație publică cu plic sigilat

Publicat: august 14, 2024

Casa de Cultură Kónya Ádám organizeazã licitație publică cu plic sigilat. Privind închirierea unui spațiu comercial in suprafață de 74,81 mp pentru funcționarea unui bufet/bar, situat la parterul Cinematografului Arta (Sfântu Gheorghe, str. Körösi Csoma Sándor, nr. 10).

Mai Mult...

Trupa „Ez Van Trio” pentru prima oară în concert la Sfântu Gheorghe

Publicat: iulie 9, 2024

Cunoscuta trupă transilvăneană de blues Ez Van Trió va concerta la Sfântu Gheorghe vineri, 12 iulie, de la ora 20:00, în Parcul Memorial ’56. Membrii formației sunt Hána László (percuție, chitară, voce), Brassai Mátyás (contrabas, voce) și Bíró Jenő (voce, chitară, acordeon).

Mai Mult...

Anunț

Publicat: iunie 7, 2024

CASA DE CULTURĂ KÓNYA ÁDÁM organizează concurs pentru următorul post vacant, pe perioadă nedeterminată:

Mai Mult...

Ziua Copilului sărbătorită în Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe

Publicat: mai 28, 2024

De Ziua Internaţională a Copilului, cei mici vor putea lua din nou cu asalt Piața Centrală și Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe. La fel ca în anii trecuţi, organizatorii invită copiii mici și mari în centrul orașului pentru un program variat de activități, jocuri și concerte. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, între orele 9:00 și 20:00.

Mai Mult...
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.