STÁB 2024. május 22.
Kolumbán Zenge

Kolumbán Zenge

gyártásvezető

Kolumbán Zenge – gyártásvezető

 

A rendezvények, kulturális események világába még középiskolásként, a Mikes Diáktanács által lépett be, és azóta is ebben a közegben mozog.

Számos esemény és projekt létrehozásában vett részt önkéntesként, később kommunikációs és PR felelősként, szervezőként, koordinátorként, marketingesként Sepsiszentgyörgyön, egyetemi évei alatt pedig Kolozsváron.

Szervezője a Szent György Napoknak, a Székely Vágtának, a pulzArt fesztiválnak. Részt vett a Nemzeti Vágta, a Double Rise Fesztivál, a Legszebb Erdélyi Magyar Dal, a diMANSIONS Fesztivál, az OCV15 – Goran Bregovic koncert, a Grafikai Biennálé, és még sok más rangos esemény lebonyolításában.

Az egyetem befejezése után hazaköltözött Szentgyörgyre, és azóta is a helyi kulturális és ifjúsági rendezvények szervezője.

Jelenleg a Magyar Kulturális Intézet sepsiszentgyörgyi fiókjának kommunikációs munkatársa, ifjúsági mentorként támogatja a diákságot, és koordinálja az általuk és nekük szervezett eseményeket, a Kónya Ádám Művelődési Ház kulturális referense, illetve az alkotóstáb legfiatalabbjaként az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció gyártásvezetője.