STÁB 2024. május 24.
Zöldi Lara

Zöldi Lara

Szerep: Réka

Zöldi Lara – musicalszínész, a budapesti Madách Színházban játszik, valamint a Premier Művészeti Szakgimnázium tanulója

 

A Nyomorultak c. musicalben kis Cosette szerepét játszotta, a Rocksuliban Tomikát, az István, a király iskolába megy produkcióban Gizella szerepét. Több saját dala van. Az első, melyet Molnár Tamás írt számára, 2017 februárjában jelent meg Félszavakból címmel.

A nyertes Fenegyerek csapat énekesnőjeként szerepelt az RTL Klub Kicsi Óriások c. műsorában (2016). A TV2 Sztárban Sztár+1 kicsi műsorában is láthattuk, ahol Kocsis Tibor párjaként versenyzett. Fellépett már a Szent György Napokon, a Brassói Magyar Napokon, a Hangullám énekversenyen, és számos egyéb rendezvényen.

A 2019-es sepsiszentgyörgyi Swingoperett előadáson az Operettszínház olyan neves előadóival állt színpadra, mint Falusi Mariann, Dancs Annamari, Veréb Tamás, Laki Péter. Több híres együttessel is hallhattuk már, mint a Magna Cum Laude és a Csík Zenekar.

Lara gondolatai a darabról:

„Számomra ez a rockopera egy legenda, a magyar zenés színház ikonikus darabja. Egy csodálatos rockopera, csodálatos történettel. Akárhányszor látom vagy hallom, a hideg végigfut a hátamon. Hihetetlen dalok vannak benne.”