BRVLG lemezbemutató – Nemcsak borivóknak…

17 július 2020, péntek - 19:00
- 2 óra -
'56-os emlékpark

Július 17-én, 19 órától a BRVLG tart lemezbemutató koncertet a KultúrParkban.

A BRVLG (borvilági) a kilenc éve működő sepsiszentgyörgyi Evilági együttes tagjainak új projektje, amely 2018 őszén indult, és 2019 tavaszára készült el a Nemcsak borivóknak című lemeze. A friss szerzemények közös nevezője a bor, melyek változatos zenei világokban hívják életre a mondanivalót. A stúdiófelvételek Budapesten készültek Szalóki Ági énekes, Ferenczi György szájharmonikás és Juhász Gábor dzsesszgitáros közreműködésével. A lemezbemutatóra idén Szent György Napok alkalmával került volna sor, de mivel a körülmények miatt a rendezvény elmaradt, az új dalok bemutatására a KultúrParkban nyílik alkalom.

A zenekar tagjai: Orbán Ferenc – ének, gitár és mandolin, Gábor Szabolcs – szaxofon, Gyergyai Szabolcs – basszusgitár, Pál Gábor – dob.

A koncertre a kedvezményes jegyek 5 és a teljes árú jegyek 10 lejbe kerülnek. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában lehet kiváltani a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig, 9 és 16 óra, pénteken 9 és 13 óra között, valamint a helyszínen a koncert előtt egy órával.

 

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.