Zenei stílusok játéka a KultúrParkban

31 július 2020, péntek - 19:00
- 2 óra -
'56-os emlékpark

Július 31-én, pénteken 19 órától a KultúrParkban játsza a koncertet a The Crazy Plumbers és a Voces női kar. Különleges koncertre kerül sor, hiszen két teljesen különböző zenei világhoz tartozó formáció hangolódik össze egy közös projektben.

A rockabilly-psychobilly zenét játszó The Crazy Plumbers első lemeze 2015-ben jelent meg 8 Beers címmel. Saját szerzeményeik mellett olyan klasszikusnak számító előadók dalait is feldolgozták, mint Johnny Cash, Gene Vincent, Eddie Cochran, Carl Perkins vagy Elvis Presley. A három tagú együttes ezúttal a Voces női karral egészül ki, akik színes repertoárját  nemcsak az országban, de  Prágában, Szardínia szigetén és Portugáliában is érdemben részesíti a közönség. A közös produkció látványban és hangzásban is egyediséget nyújt a kevés rockabilly stílusú zenét játszó előadók sorában.

A koncertre a kedvezményes jegyek 5 és a teljes árú jegyek 10 lejbe kerülnek. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában lehet vásárolni a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra, pénteken 9 és 13 óra között, valamint a helyszínen a koncert előtt egy órával.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.