December elején indul a 2020-as Karácsonyi Vásár online platformja

A járványhelyzet miatt idén online térbe költözik a sepsiszentgyörgyi Karácsonyi Vásár. Az érdeklődők Kovászna megyei őstermelők, kézművesek és kereskedők portékái közül válogathatnak. A Kónya Ádám Művelődési Ház célja az online platform létrehozásával első sorban az, hogy egy plusz lehetőséget biztosítson a vásárosoknak termékeik értékesítésére.

A kínálat sokszínűsége az újragondolt formátum ellenére is megmaradt, az online platformon ugyanúgy megtalálhatóak kedvenceink, a kiváló minőségű kézműves termékek, házi készítésű élelmiszerek, édességek, irodalmi alkotások, valamint ipar- és népművészeti tárgyak. Az online Karácsonyi Vásár ugyanakkor arra is felhívás, hogy az érdeklődők környékbéli termelőktől és kézművesektől szerezzék be az angyalfiát, így járulva hozzá a helyi értékek népszerűsítéséhez és továbbadásához.

A vásár online platformja a Kónya Ádám Művelődési Ház honlapján található, a Karácsonyi Vásár menüpont alatt. Az érdeklődők három fő kategóriában böngészhetnek, az őstermelők, kézművesek és kereskedők portékái között. Ezeken belül lehetőségük van további alkategóriákra szűkíteni a keresgélést, és kiválasztani a számukra legszimpatikusabb termékeket az eladók adatlapja és a termékek fotói alapján. Az adatlapokon megtalálható lesz több mint ötven vásáros elérhetősége, amelyeken keresztül a vásárlók e-mailben vagy telefonon adhatják le a rendeléseiket. Az árusítást és kiszállítást minden vásáros egyénileg bonyolítja le a vásárlóval való megegyezés alapján, a Művelődési Ház kizárólag az online felületet biztosítja, az adásvételben nem vállal szerepet.

 A Kónya Ádám Művelődési Ház december elején indítja a platformot a www.kultura.ro oldalon, ahová örömmel várnak minden kedves vásárolni vágyót!

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.