Indul a Karácsonyi Vásár

A járványhelyzet miatt idén online térbe költözött a sepsiszentgyörgyi Karácsonyi Vásár.

Az oldalon Kovászna megyei őstermelők, kézművesek és kereskedők portékái közül lehet válogatni. A Kónya Ádám Művelődési Ház célja az online platform létrehozásával első sorban az, hogy egy plusz lehetőséget biztosítson a vásárosoknak termékeik értékesítésére.

A kínálat sokszínűsége az újragondolt formátum ellenére is megmaradt, az online platformon ugyanúgy megtalálhatóak kedvenceink, a kiváló minőségű kézműves termékek, házi készítésű élelmiszerek, édességek, irodalmi alkotások, valamint ipar- és népművészeti tárgyak. Az online Karácsonyi Vásár ugyanakkor arra is felhívás, hogy a vásárlók környékbéli termelőktől és kézművesektől szerezzék be az angyalfiát, így járulva hozzá a helyi értékek népszerűsítéséhez és továbbadásához.

Az alábbi három fő kategórián belül lehetőség van további alkategóriákra szűkíteni a keresgélést, és kiválasztani a legszimpatikusabb termékeket az eladók adatlapja és a termékek fotói alapján. Az adatlapokon megtalálható több mint ötven vásáros elérhetősége, amelyeken keresztül az érdeklődők e-mailben vagy telefonon adhatják le a rendeléseiket.

Az árusítást és kiszállítást minden vásáros egyénileg bonyolítja le a vásárlóval való megegyezés alapján, a Művelődési Ház kizárólag az online felületet biztosítja, az adásvételben nem vállal szerepet.

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.