FELHÍVÁS

Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa versenyvizsgát hirdet

a Sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház menedzseri tisztségének elnyerésére

 

A Sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám” Művelődési Ház menedzseri megbízása négy évre szól.

A beiratkozás, a versenyre szóló iratcsomó és a Menedzsment terv leadása 2021. május 21.-én 15.00 óráig történik a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában, az 1918 December 1 út, 2-es szám alatt.

Részvételi feltételek:

 • Románia- vagy az Európai Unió tagországai egyikének állampolgára;
 • Munkavégzésre alkalmas
 • Rendelkezik licensz diplomával igazolt felső fokú végzettséggel vagy az intézmény tevékenységének megfelelő végzettséggel
 • Rendelkezik legalább 1 év tapasztalattal a menedzsment terén
 • Ismeri a román nyelvet
 • Ismer egyet az Európai Unió hivatalos nyelvei közül és ezt aktákkal is tudja igazolni – középfokú szint
 • Rendelkezik a Kulturális Minisztérium alárendeltségébe tartozó Kulturáis Szakképző Központ által szervezett képzéssel. Ellenkező esetben vállalja, hogy a menedzseri szerződéstől aláírásától számított egy éven belül elvégzi a említett képzést, amelynek költségeit a fenntartó biztosítja a Kónya Ádám Művelődési Ház költségvetésében
 • Nem rendelkezik olyan büntetőjogi korlátozással, amely összeférhetetlenné tenné a megpályázott tisztséggel
 • Rendelkezik minimum 3 év szakmai régiséggel a kultúra területén.

A menedzsment terv versenye a következő képpen valósul meg:

 • Szakasz: a Menedzsment-terv elemzése, 2021. május 28. – június 6 között, Sepsiszentgyögy Polgármesteri Hivatalának székhelyén.
 • Szakasz: interjú, 2021. június 7-én 9:00 órától, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának székhelyén.

A versenyvizsgára szóló iratcsomónak – melyet egy Sepsiszentgyörgy Polgármesteréhez címzett (egy példányban kiállított) kérés kíséretében kell leadni – a következő iratokat kell tartalmaznia:

 1. Önéletrajz – Europass
 2. Személyi igazolvány
 3. Végzettséget igazoló okirat
 4. Családi állapotot igazoló okirat
 5. Munkakönyv (fénymásolt formában valamennyi oldal) – amennyiben létezik
 6. Erkölcsi bizonyítvány (eredetiben)

Egyéb információk:

A menedzseri versenyvizsgán való részvétel feltételeiről, a tenderfüzetről, a könyvészetről, a menedzseri versenyvizsga szervezési és lebonyolítási szabályzatáról, a versenyvizsgára szóló iratcsomók és menedzsment terv leadásának körülményeiről, a versenyvizsga beosztásáról és más ezzel kapcsolatos rendelkezésekről a www.sfantugheorgheinfo.ro, a muvhaz@kultura.ro, valamint Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában és a Sepsiszentgyörgyi „Kónya Ádám” Művelődési Ház székhelyén lehet érdeklődni.

Indokolt kérés esetén a Sepsiszentgyörgyi „Kónya Ádám” Művelődési Ház vezetősége (telefon: 0267 352 460) kiegészítő adatokkal fog szolgálni minden érdeklődőnek a Tenderfüzetre vonatkozóan, a kérés leadásától számított legkésőbb három munkanapon belül.

A menedzseri versenyvizsgát illető szervezési és lebonyolítási szabályzattal kapcsolatos kiegészítő információkat Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalától lehet igényelni a 0267 316 957-es telefonszámon.

 

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.