Rétyi fúvosok a KultúrPark színpadán: Mese és pop-rockzenei koncert

Július 23-án, 19 órától a rétyi Kováts András Ifjúsági Koncertfúvószenekar és a Székely Mikó Kollégium diákkórusainak közös mese és pop-rockzenei koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata.

A résztvevők már több alkalommal adtak közös koncertet, viszont a mostani projekt újdonságokkal szolgál, melyben a fúvósmuzsika találkozik a tiszta, ártatlan csengő gyermekhangokkal. A műsor igazán népszerű dallamokat tartalmaz: Jacob de Haan: Free world fantasy, részletek az Oroszlánkirályból, az Aladdinból, Phil Collins és Tom Jones népszerű dalai, Máté Péter: Zene nélkül mit érek én?, Leonard Cohen: Halleluja, Bon-bon:A szexepilem, és A rock selection.

A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várjuk a közönséget a nyári estéken az ’56-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. A rendezvény során hetente koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak majd kedvükre a kikapcsolódni vágyók. 

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.