KultúrPark és Outdoor Cinema az `56-os emlékparkban

           Júliusban indult a KultúrPark rendezvénysorozata, amely heti rendszerességgel az `56-os emlékparkban biztosít kulturális kikapcsolódási lehetőséget a nyári esték során. Koncertek és előadások mellett szabadtéri filmvetítésektől lesznek mozgalmasak a hetek.

           A július 2. és szeptember 15. közötti időszakban helyi és környékbeli és külföldi előadók koncertjei és jól ismert filmek szórakoztatják majd a látogatókat. A rendezvénysorozat célja felpezsdíteni a közösségi életet, amely az utóbbi néhány hónapban sokaknak hiányzott. A KultúrPark a nyári estéken a lazítás, a kikapcsolódás és szórakozás helyszíne lesz, ahol egy biztonságos, barátságos környezetben gyűlhetnek össze fiatalok és idősek, valamint családosok egyaránt.

           Ezután egy igazán izgalmas koncert következik a KultúrParkban, ami nem más mint a rétyi Kováts András Fúvószenekar és a Székely Mikó Kollégium kórusainak közös produkciója, pénteken 19 órától. Őket követi majd a Suba Attila & Soulfool Band, a Szabadon Eladom zenekar, az Evilági Dalóka, majd a 14. Jazz-és improvizációs zenei workshop koncertjei színesítik a KultúrPark színpadát.

           Az Outdoor Cinema az utóbbi évek sikeres játékfilmjeiből vetít filmeket, melyek között lesz vígjáték, szatíra, krimi-dráma és thriller is. A vetítések júliusban 21:30-tól kezdődnek, jegyeket 15, illetve 10 lejes áron a Művész Mozi jegypénztárában lehet váltani, hétfőtől péntekig 14-22 óra között. A vetítések dátuma és időpontja változhat. Bővebb információkat a továbbiakban közlünk. 

          A program koncertjeire a kedvezményes jegyek 10/15 és a teljes árú jegyek 20/30 lejbe kerülnek. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában lehet kiváltani a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig, 9 és 16 óra, pénteken 9 és 13 óra között, valamint a helyszínen a koncert előtt egy órával.

          A koncertek sorozatát július 2-án Sárik Péter Trió és Falusi Mariann indította, őket a FillHarMoni zenekar, majd a már jól ismert Folker együttes Eszes Gyurka és az Ezmók című koncertje követte.

         Az egészségügyi óvintézkedésekre különösen odafigyelnek a rendezvények során, a résztvevőket is arra kérik, hogy a saját és társaik egészsége érdekében tartsák be az erre vonatkozó előírásokat. A rendezvényen a részvétel a jelenleg érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően zajlik, ennek értelmében a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik és a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott.

 

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.