Suba Attila & The Soulfool Band a KultúrPark e heti színpadán

Július 30-án, 19:00 órától Suba Attila & The Soulfool Band koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata.

Suba Attila magyar soul énekes 2013-ban alapított a SoulFool Bandet. A zenekar a régi soul és gospel dalok izgalmas hangulatát eleveníti fel. Saját szerzeményeik mondanivalóját is a stílushoz alakítják. A swinges alapú dalok blues-zal, soullal, gospellel megfűszerezve a New Orleans-i fesztiválok hangulatát idézik fel. Olyan neves zenészek hatottak a stílusukra, mint James Brown, Ray Charles vagy Otis Redding. A SoulFool Band amerikai hangzással, szórakoztató és interaktív koncertekkel repíti a közönséget az 50-es évek érintésével a mai New Orleans világába!

A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 15 és 30 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várjuk a közönséget a nyári estéken az ’56-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. A rendezvény során hetente koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak majd kedvükre a kikapcsolódni vágyók. 

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.