Az Evilági együttes koncertezik a KultúrPark színpadán

Augusztus 6-án, 18:00 órától az Evilági együttes Varró Dániel mondókái alapján kialakított „Dalóka” koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata az 56’os emlékparkban.

Az Evilági együttes 2011 óta örvendeztet meg kicsiket és nagyokat énekelt versekből, népdal-feldolgozásokból és saját szerzeményekből álló koncertjeivel. Repertoárjukban kiemelt helyet kapnak a „gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek” szóló műsoraik – ahogy magukról vallják – amelyekben főképp kortárs költők gyermekverseit dalolják, közös zenéléssel, énekléssel és játékokkal megfűszerezve.

A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várjuk a közönséget a nyári estéken az ’56-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. A rendezvény során hetente koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak majd kedvükre a kikapcsolódni vágyók.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.