Két izgalmas jazzkoncertre kerül sor ezen a héten a KultúrParkban

Ezen a héten két jazzkoncerten vehetnek rész az érdeklődők a KultúrParkban: csütörtökön, augusztus 12-én 20:00 órától, valamint vasárnap, augusztus 15-én 17:00 órától a 14. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop résztvevőinek koncertjére kerül sor az 56’-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán.
A 14. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop keretében sok inspiráló tanár segítette a tanulni vágyók munkáját, a csütörtöki koncerten a közönség a tanárok koncertjét hallhatja, így az is kiderül, hogy kitől is tanulnak a diákok egész héten a program folyamán.
Fellépő tanárok: Kovács Linda – ének, Horváth Cintia – ének, Márkus Tibor – zongora, Juhász Gábor – gitár, Tóth Viktor – szaxofon, Kovács Ferenc – hegedű, Gyányi Marcell – nagybőgő, basszusgitár és Jeszenszky György – dob.
Vasárnap már az eseményen résztvevő diákok mutatják meg az egy hét alatt elért fejlődésüket. A diákok koncertje egyben a Jazz és Improvizációs Zenei Workshop záróeseménye is.
A koncertekre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.
Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várjuk a közönséget a nyári estéken, így koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak a kikapcsolódni vágyók.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex

 

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.