Irodalmi karaván Juhász Annával

Január 25-én, kedden 18 órától a Magyar Kultúra Napja részeként irodalmi karavánra kerül sor a Kónya Ádám Művelődési Ház előadótermében. Az Irodalmi karaván célja egy olyan programsorozat létrehozása, amely egyszerre tanít, ismeretet és élményt biztosít a közönség számára. 

A Magyar Kultúra Napja alkalmat ad arra, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk évezredes hagyományaink megélésének, gyökereink és nemzeti tudatunk erősítésének. 

Az Irodalmi karaván programsorozat keretén belül az alkotóknak lehetőségük adódik saját gondolatviláguk bemutatására. 

„Egy-egy könyv önmagában lehetőség a felfedezésre és az utazásra. Más világokat, kultúrákat, gondolatokat ismerhetünk meg, amiket beépítve saját világunkat gazdagíthatjuk. Alig várom, hogy a »karavánnal« elindulva a könyvekkel és szerzőkkel valódi találkozásaink legyenek!” (Juhász Anna)

Az esemény házigazdája Juhász Anna irodalmár, aki Tamási Áron, Pilinszky János, Dsida Jenő és Nemes Nagy Ágnes életműveihez kapcsolódó rendhagyó irodalomórákat tart. Az est meghívott vendégei a Térey-ösztöndíjas és Magyarország Babérkoszorúja-díjas író, Bartis Attila, valamint a Csíkszeredában született Jászai Mari díjjal kitüntetett Bogdán Zsolt színművész. 

Az előadás létrejöttét a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatta. A műsorra a helyek száma korlátozott. A rendezvényen való részvétel a jelenleg is érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően zajlik. A belépéshez kötelező oltási igazolás, 72 óránál nem régebbi RT-PCR teszt, 48 óránál nem régebbi hitelesített antigén gyorsteszt vagy védettséget igazoló irat felmutatása. 

A jegyek ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasok számára 10 lej, amelyeket a Városi Kulturális Szervezőirodában lehet megvásárolni hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken pedig 9 és 15 óra között (cím: Szabadság tér 1. szám, Sepsiszentgyörgy, telefonszám: 0267-312104).   

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatal

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.