Az Irie Maffia Története – szimfonikus koncert Sepsiszentgyörgyön

A Kónya Ádám Művelődési Ház egy igazán izgalmas és egyedülálló eseménnyel kedveskedik a popzene és a szimfonikus muzsika rajongóinak. November 25-én, 20 órától a Tamási Áron Színház nagytermében sorra kerülő Irie Maffia és a Heureka Pop Orchestra közös koncertje egyaránt szól a fesztiválzenét kedvelő fiataloknak és a szimfonikus hangzást előnyben részesítő idősebb korosztálynak is. A nagyszabású produkció karmestere Meggyes Ádám lesz.

Az Irie Maffia koncertjei mindig fergeteges hangulatot varázsolnak, megénekeltetik a közönséget, felrázzák a hangulatot. A zenekar története egy nem mindennapi sikertörténet. Az apró füstös klubokból a zenekar 16 éves pályafutása során eljutott a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadaira, dalaikat évek óta játszák a rádiók.  A zenekar egy eddig még sosem látott és hallott előadás formájában vezet végig minket a történetükön a kezdetektől egészen napjainkig. A Heuréka Pop Orchestra szimfonikus zenekar kíséretével szólalnak meg a rég nem hallott dalok és természetesen a legnagyobb slágerek is.

A Heureka Pop Orchestra egy különleges hibrid kamaraszimfonikus zenekar, amely azzal a céllal jött létre, hogy a pop-rock-jazz zenei sztár zenekarokat kisérje, különleges rendezvények zenei aláfestését biztosítsa, egyedi megismételhetetlen produkciókat hozzon össze sztár zenekarokkal, előadókkal.

Megalakulásuk óta több popzenei formációt segítettek hozzá a zenekarok saját dalainak monumentális és minőségi szimfonikus megszólalásához. Az olyan magyar mainstream pop zenekarokkal való eredményes együttműködés mint a Honeybeast, a Wellhello, a Magashegyi Underground, a Margaret Island, a Blahalouisiana, és a Bagossy Brothers Company bizonyítéka a számos nagy sikerű szimfonikus koncert és turné, melyek mindegyike teljesen egyedülálló zenei élményben részesítette a közönséget. A kifejezetten popzenekarok kíséretére alakult formáció művészeti vezetője Lombos Pál, a Heureka Music Agency vezetője.

A koncertre belépőket a jegyirodában (Városi Kulturális Szervezőiroda), valamint az eventim.ro oldalon lehet vásárolni teljes áron 40 lej értékben. Kedvezményes jegyeket 20 lejért kizárólag a jegyirodában lehet váltani.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.