Kórustag toborzó

A Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő sepsiszentgyörgyi Cantus Firmus Vegyeskar, valamint a sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda kórustag toborzót hirdet. A nagy múltú kórusok taglétszám növelés és fiatalítás céljából minden énekelni szerető jelentkezését várják Sepsiszentgyörgyről és a környező településekről.

A Cantus Firmus Vegyeskar több mint 40 éves működése alatt gazdag repertoárt alakított ki, mely magába foglalja a magyar és egyetemes kórusirodalom világi és egyházi műveinek gyöngyszemeit. Rendszeresen fellép helyi, szórvány és nemzetközi kóruseseményeken. Idén új tagok jelentkezését várja szeretettel minden szólamba Sepsiszentgyörgyről és a környező településekről is. Zenei előképzettség nem kötelező.

A már több mint 100 éves sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda tagja a Száztagú Székely Férfikórusnak is. Repertoárját meghatározza a magyar és egyetemes kóruszene szinte minden korszaka a reneszánsztól a kortárs művekig (egyházi, klasszikus, népdal, katonadal, bordal, stb.). Rendszeresen fellép helyi, szórvány és nemzetközi kóruseseményeken. A kórus szeretettel várja azokat a sepsiszentgyörgyi és környékbeli érdeklődőket, akik szeretnek és tudnak énekelni, szabadidejüket szívesen fordítanák e célra és szeretnének tartozni egy dalos társaságba. Zenei előképzettség nem kötelező.

Mindkét kórusba jelentkezni lehet a 0757987227 telefonszámon, a jakabarpady@gmail.com e-mail címen, vagy személyesen hétfő-szerda-péntek 9.00-16.00 óra között, illetve kedd-csütörtök 14.00-17.00 óra között a Kónya Ádám Művelődési Házban (Kossuth Lajos utca, 13. szám).

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Cantus Firmus Vegyeskar, Magyar Férfidalárda

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.