Csukás István mesehősei

Az idei évben sajnos a koronavírus-járvány mindnyájunkat új helyzet, új kihívások elé állított. A személyes találkozások és beszélgetések helyét átvették az online felületek, a nagy rendezvények helyét átvették a szűk családi programok. Mivel a Gyermeknapok című rendezvénysorozat fő célja a gyermekek megmozgatása, a családok összetartása, családcentrikus programok szervezése, úgy döntöttünk idén is megszervezzük a mindenki által kedvelt és várt eseményt. Az idén a Gyermeknapok című rendezvénysorozat online térben fog zajlani, a Kónya Ádám Művelődési Ház hivatalos facebook oldalán, a Gyermeknapok Másként 2020 című eseményben.

Ezen alkalomból a Kónya Ádám Művelődési Ház rajzversenyt hirdet Csukás István mesehősei címmel a Kovászna megyei óvodások és kisiskolások számára.

Téma: Csukás István mesehősei.

A pályamű elkészítéséhez bármilyen technika használható. A rajzok csak normális vastagságú A3-as és A4-es papírra készüljenek. A rajzok hátoldalán a következő információkat kell feltüntetni: a pályázó nevét, a pályázó csoportját vagy osztályát, óvoda vagy iskola nevét, az óvónő vagy tanító nevét, a munka címét, e-mail címet és telefonszámot ahol elérhető a pályázó.

A díjazás: I; II; III. díjak átadása korcsoportonként történik és a legsikeresebb rajzokat online kiállítjuk a Kónya Ádám Művelődési Ház facebook oldalán, 2020. június 1-jén, 12 órakor. A legjobbakat könyvjutalomban részesítjük. A pályaműveket (rajzokat, festményeket) 2020.05.29-ig kell eljuttatni az alábbi címre:

muvhaz.organizer@kultura.ro.

Csatlakozzunk minél többen!

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.