Concurs de desen: „Eroii lui Csukás István”

Anul acesta, din păcate, epidemia de coronavirus ne-a prezentat tuturor o nouă situație, noi provocări. Întâlnirile și conversațiile personale au fost înlocuite de interfațele online, iar evenimentele mari au fost înlocuite cu programe familiare strânse. Cu această ocazie am decis să organizăm evenimentul intitulat Altfel de Ziua Copilului. Programele online pot fi urmărite pe pagina oficială de Facebook a Casei de Cultură „Kónya Ádám” în cadrul evenimentului Altfel de Ziua Copilului 2020.

Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează concursul de desen, intitulat „Eroii lui Csukás István” pentru copii de grădiniță și elevii din clasele I-VIII de pe raza județului Covasna. Tematica concursului este „Eroii lui Csukás István”.

La concurs vor fi acceptate numai lucrări de mărimea A3 sau A4, fără constrângeri în tehnica realizării acestora. Pe fiecare lucrare, pe verso, se vor trece următoarele informații: numele și prenumele copilului, numele și prenumele cadrului didactic, grupa sau clasa din care face parte copilul, numele instituției de învățământ; titlul lucrării, adresa de e-mail și număr de telefon unde pot fi contactați.

Festivitatea de premiere: 1 iunie 2020, începând cu ora 12, pe pagina oficială de Facebook a Casei de Cultură „Kónya Ádám”. Decernarea premiilor: locurile I, II, III și premii speciale se va face pe grupe de vârstă, iar desenele cele mai reușite vor fi postate în cadrul evenimentului Altfel de Ziua Copilului 2020 pe pagina oficială de Facebook a Casei de Cultură  „Kónya Ádám”.  Desenele vor fi trimise până la data de 29 mai 2020 la adresa de e-mail: muvhaz.organizer@kultura.ro. Cele mai bune desene vor fi premiate cu cărţi.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să ia parte la eveniment!

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Colaboratori: Asociația „Vadon”, Teatrul de Păpuși „Cimborák”, Teatrul Andrei Mureșanu, Change Center

 

 

 

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.