Szeptemberben is folytatódik a KultúrPark

04 szeptember 2020, péntek - 18:00
- 2 óra -
'56-os emlékpark

A KultúrParkban július-augusztus során lezajlott események sikeresnek bizonyultak: hét koncert, egy néptáncelőadás és 17 filmvetítés szórakoztatta a két hónap alatt a kultúrára vágyó közönséget. Az események majdnem mindegyike teltházas volt, köszönhető ez a kedvező időjárásnak, a színvonalas produkcióknak, a kellemes, családias helyszínnek és a wunderBar frissítőinek.

Ugyanilyen kellemes légkörrel és jobbnál jobb programokkal folytatódik a Kónya Ádám Művelődési Ház rendezvénysorozata szeptemberben is. Az újabb négy koncert mellett továbbra is lesznek szabadtéri filmvetítések, valamint számos vendégelőadásnak is helyet ad majd az ‘56-os emlékpark.

A szeptemberre tervezett koncertek sorát a FillHarMoni zenekar fogja indítani 4-én, pénteken 18 órától. A FillHarMoni egy új projekt, amelynek tapasztalt és lelkes tagjai több más zenekarban való fellépés után hozták létre a FillHarMoni akusztikus projektet, amelyet most először mutatnak be a sepsiszentgyörgyi közönségnek. A zenekar alapítói Opra Mónika szólista (Back in time, Lady and the tramps, HarMony) és Kertész János billentyűs (Lady and the tramps, Harmony, etc.) A zenekar többi tagjával együtt: Kertész Hubával (akusztikus gitár), Tóth-Györgybíró Aporral (cselló) és Ráduly Zsófiával (hegedű) egy változatos, expresszív repertoárt hoztak létre, egy zenei időutazást, a 20-as évek francia, magyar, illetve román zenéjétől a spanyol zenén keresztül a felkavaró Fado-ig.

A koncertekre az ülőhelyek száma korlátozott, mindegyik eseményre 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 5 és 10 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Az Outdoor Cinema programja is tovább folytatódik, amelynek műsorát a Művész Mozi by Cityplex oldalán lehet követni. Ugyanakkor szeptember 16. és 19. között kerül sor a Filmtettfesztre, ugyancsak a KultúrParkban.

A KultúrPark programpontjain kívül helyet kapnak majd a Tamási Áron Színház, az Andrei Mureșanu Színház, a Háromszék Táncegyüttes és a Cimborák Bábszínház előadásai is ugyanezen a helyszínen.

További programmal a későbbiekben jelentkezünk!

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

 

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.