Seria de evenimente ParCult va continua și în luna septembrie

04 septembrie 2020, vineri - 18:00
- 2 ore -
'56-os emlékpark

Evenimentele care au avut loc în perioada iulie-august în cadrul ParCult s-au dovedit a avea succes, în decursul celor două luni, publicul doritor de cultură având ocazia de a se distra la șapte concerte, un spectacol de dans popular, 17 proiectări de filme. Datorită vremii favorabile, a producțiilor de înalt nivel, al mediului plăcut și familiar și a băuturilor răcoritoare din wunderBar, s-au vândut toate biletele aproape la toate evenimentele organizate.

Seria de evenimente a Casei de Cultură „Kónya Ádám” va continua și în luna septembrie într-o atmosferă la fel de plăcută și cu programe din ce în ce mai bune. Pe lângă cele patru concerte noi, se vor efectua și în continuare proiectări de filme în aer liber, respectiv în Parcul Memorial 1956 se vor ține numeroase spectacole cu artiști invitați.

Seria concertelor planificate pentru luna septembrie va fi lansată pe data de 4 septembrie, de la ora 18:00 de către orchestra FillHarMoni. FillHarMoni este un nou proiect inițiat de membrii experimentați și plini de entuziasm ulterior a mai multor apariții pe scenă în cadrul altor orchestre, cu titlul de proiect acustic FillHarMoni, prezentat în premieră în fața publicului din Sfântu Gheorghe. Membrii fondatori ai trupei sunt solista Opra Mónika (Back in time, Lady and the tramps, HarMony) și pianistul Kertész János (Lady and the tramps, Harmony, etc.) au întocmit împreună cu ceilalți membri ale orchestrei: Kertész Huba (chitară acustică), Tóth-Györgybíró Apor (violoncel) și Ráduly Zsófia (vioară) un repertoriu diversificat și expresiv, o călătorie muzicală în timp, începând cu muzica franceză, ungară, respectiv românească a anilor 1920, prin muzica spaniolă până la tulburătoarea muzică Fado.

Numărul locurilor la concerte este limitat, fiind disponibile câte 200 de bilete pe eveniment, bilete se pot cumpăra la prețul de 10 RON, respectiv de 5 RON. Biletele pot cumpăra în avans la Biroul de organizare evenimente culturale din Piața Libertății nr.1, de luni până joi, între orele 9 și 16, vineri între orele 9 și 13, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Va continua și Outdoor Cinema, al cărui program poate fi urmărit pe site-ul Cinema Arta by Cityplex. În plus, în perioada 16-19 septembrie, va avea loc, tot în ParCult, festivalul Filmtettfeszt, Zilele Filmului Maghiar.

În afara evenimentelor ParCult, vor avea loc, tot în această locație, de asemenea și spectacolele Teatrului Tamási Áron, al Teatrului Andrei Mureșanu, al Ansamblului de Dansuri Trei Scaune – Háromszék și al Teatrului de Păpuși Cimborák.

Vom reveni în curând cu un program mai detaliat.

Organizatori: Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.