Karácsonyi bazár Sepsiszentgyörgy központjában – Közel 50 kereskedő lesz jelen a Főtéren december 20-24-én

Figyelembe véve a sepsiszentgyörgyi esetszámok csökkenését, valamint a lakosok és vásárosok részéről érkező kérelmeket, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház a Karácsonyi Bazár megszervezése mellett döntöttek.

Az eseményen közel 50 kereskedő vesz részt, akik méhészeti termékeket, mézespogácsát, hús- és tejkészítményeket, zöldségeket, gyümölcsöket, egyedi kiegészítőket, dekorációkat, textiltermékeket, könyveket és borokat is kínálnak majd.

A rendezvény december 20-án, vasárnap nyílik és december 24-ig, csütörtökig tart nyitva naponta 11-19 óráig, az utolsó nap kivételével, amikor 9-13 óráig szerezhetőek be a termékek.

Az eseményen a résztvevőknek szigorúan be kell tartaniuk a hatályban lévő egészségügyi szabályokat és intézkedéseket a vásárlók és a kereskedők egészségének megőrzése céljából. A vásár területére való belépés során mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés, a kereskedők pedig kötelesek kesztyűt és védőmaszkot viselniük a teljes nyitvatartás ideje alatt.

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.