Piaţă de Crăciun în centrul oraşului Sfântu Gheorghe – Aproape 50 de comercianţi vor fi prezenţi în Piaţa Centrală în perioada 20-24 decembrie

Având în vedere scăderea ratei de incidenţă în ultimele zile la nivelul Municipiului Sfântu Gheorghe, şi ţinând cont de solicitările venite din partea locuitorilor şi a comercianţilor, Primăria şi Casa de Cultură „Kónya Ádám” au decis organizarea unei Pieţe de Crăciun în centrul oraşului.

Vor fi prezenţi aproape 50 de comercianţi, care vor oferi spre vânzare de la produse apicole, turtă dulce, preparate din carne şi lapte, legume şi fructe până la bijuterii unicat, decoraţiuni, confecţii textile, cărţi şi vinuri.

Piaţa va fi deschisă duminică, 20 decembrie, şi va dura până joi, 24 decembrie, având un program zilnic între orele 11-19, mai puţin în ultima zi când va fi deschisă între orele 9-13.

În Piaţă vor fi respectate toate măsurile în vigoare pentru protejarea sănătăţii vizitatorilor şi a comercianţilor. Dezinfectarea mâinilor la intrarea în perimetru este obligatorie pentru vizitatori, iar comercianţii sunt obligaţi să poarte mănuşi şi mască de protecţie pe toată durata programului.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.