A MoniAcustique együttes koncertjével indul a KultúrPark

Az idei KultúrPark a MoniAcustique együttes és Adrian Nour, a bukaresti Ion Dacian Operett és Musical Színház előadóművészének közös fellépésével veszi kezdetét július 15-én. Az „A night to remember” címet viselő koncertre a már megszokott helyszínen, az ’56-os emlékparkban, 19:00 órai kezdettel kerül sor.

Az Opra Mónika sepsiszentgyörgyi zenetanár és előadóművész nevével fémjelzett zenekar felejthetetlen zenei élményt kínál a kikapcsolódni vágyóknak: közismert francia és portugál nyelvű slágerek csendülnek majd fel, amelyeket a zenészek gipsy swing és a balkáni klezmer dallamok hangulatával fűszereznek. Opra Mónika és meghívottja, Adi Nour duettjei tovább színezik az emlékezetesnek ígérkező koncertet. A nem mindennapi eseményen hamisítatlan amerikai swing dallamok is megszólalnak majd, amelyek ritmusára Adrian Nour step lépésekkel is szórakoztatja a közönséget, a legbátrabbakat buzdítva a látványos táncelemek kipróbálására. A zenekar tagjai: Opra Mónika (ének), Adi Nour meghívott előadó (ének), Kertész János (zongora), Kertész Huba (akusztikus gitár, bandjo, ukulele), Éltes Áron (szaxofon, klarinét), Gyergyai Szabi (basszusgitár).

A koncertre 20, valamint kedvezményesen 10 RON értékben lehet jegyet váltani a Városi Kulturális Szervezőirodában, valamint a helyszínen, egy órával az esemény kezdete előtt.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Város Polgármesteri Hivatala, „Kónya Ádám” Művelődési Ház

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.