ParCult se lansează la sfârșitul săptămânii

Ediția din acest an al seriei de evenimente culturale ParCult se va lansa cu un spectacol comun al formației MoniAcustique și Adi Nour, solistul Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Concertul va avea loc pe data de 15 iulie, orele 19:00, în Parcul Memorial ’56.

Concertul numit „A night to remember”, așa cum artiștii ne sugerează şi din titlul spectacolului va fi o seară de neuitat, cu cele mai frumoase și cunoscute melodii din muzica franceză și portugheză dar și elemente de gipsy swing și klezmer balcanic. Nu vor lipsi nici melodiile și ritmurile antrenante ale swingului american unde Adi Nour se va juca cu publicul și îl va antrena în tainele dansului de step. Vocile artiștilor Monica Opra și Adi Nour se vor îmbina perfect în duetele din spectacol iar orchestrațiile speciale ale pieselor și improvizațiile instrumentiştilor profesionişti vor cuceri cu siguranță publicul. Membrii formației MoniAcustique sunt: Monica Opra (voce), Adrian Nour (voce), Kertész János (pian), Kertész Huba (chitară acustică, bandjo, ukulele), Éltes Áron (saxofon, clarinet), Gyergyai Szabi (bas).

Biletele pentru concert sunt disponibile la prețul de 20 RON, respectiv la un preț redus de 10 RON la Biroul de Organizare Evenimente și la fața locului cu o oră înainte de eveniment.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.