Karácsonyi Vásár Sepsiszentgyörgy Főterén

A karácsony közeledtével idén is ünneplőbe öltözik Sepsiszentgyörgy. A hagyományos Karácsonyi Vásárra december 16–23. között kerül sor a már jól megszokott helyszínen, városunk főterén. Az esemény nem csak a szorgos „angyaloknak” jelent hathatós segítségnyújtást az ajándékok beszerzésében, hanem sokszínű kulturális program, köztéri installációk és hagyományos ételeket árusító lacikonyha is várja az ünnepre hangolódó szentgyörgyieket.

A Karácsonyi Vásár idén is Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház közös szervezésében valósul meg, amelyre az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is vásárosok és közélelmezési egységek jelentkezését várják a szervezők. A hagyományos Karácsonyi Vásárra kézművesek, iparművészek, könyvkereskedők, őstermelők, 3 négyzetméternél kisebb közélelmezési egységek jelentkezését várják személyesen december 6-án, 16 óráig személyesen a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám), vagy elektronikus úton éjfélig az alábbi linkeken található jelentkezési adatlap kitöltésével:

A rendezvénysorozat időtartamára a Kónya Ádám Művelődési Ház zárt borítékos versenytárgyalást hirdet a következő közélelmezési helyekre: 3 hely kürtőskalács és lángos árusítására, 1 hely meleg italokat felszolgáló egység számára, 1 hely a hagyományos ételeket kínáló lacikonyha számára.

A közélelmezési helyek versenytárgyalására az ajánlatokat december 6-án, 10 óráig lehet benyújtani a Kónya Ádám Művelődési Ház székhelyén (Kossuth Lajos utca 13. szám), a versenytárgyalás időpontja aznap 11 óra.  

A vásár és a versenytárgyalás szabályzata elérhetőek a csatolmányok között.

További tájékoztatás a vásárral kapcsolatban a 0267 312 104-es telefonszámon igényelhető, a versenytárgyalással kapcsolatban pedig a 0267 352 460-as telefonszámon.

A vásár kulturális programjára óvodák és iskolák gyermek- és diákcsoportjainak, valamint egyházi kórusok jelentkezését várják, akik a vásár színpadán zenés-, verses műsoraikkal tennék meghittebbé  a karácsonyi ünnepvárást.  A csoportok november 25., 15 óráig a Kónya Ádám Művelődési Ház munkatársánál,  a 0758 801 131-es telefonszámon vagy a danciuhelga.kultura@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.