Târg de Crăciun la Sfântu Gheorghe

Casa de Cultură „Kónya Ádám”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târg de Crăciun în perioada 16-23 decembrie 2022 în piața centrală a orașului.

Cu acest prilej, casa de cultură organizează licitație pentru ocuparea următoarelor locuri de alimentație publică: 3 locuri pentru comercianți de „kürtőskalács” și langoș, 1 loc pentru a comercializa băuturi calde și 1 loc pentru stand de alimentație publică (restaurant de mâncăruri tradiționale).

Ofertele se pot depune în plicuri sigilate personal până la data de 6 decembrie 2022, ora 10 la sediul Casei de Cultură „Kónya Ádám”, licitația va avea loc în aceeași zi începând cu ora 11.

La târg se pot înscrie meșteșugari, meșteri artizani, comercianți de cărți, mici producători și unități de alimentație publică mai mici de 3 mp. Înscrierea se poate efectua online prin completarea formularului de înregistrare până la data de 6 decembrie 2022, ora 23:59 sau personal până la ora 16:00, la Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1.). Regulamentul pentru licitație și regulamentul târgului se află la atașamente.

Înscrierea este posibilă prin completarea formularului de mai jos:

Informații detaliate se pot obține la numerele de telefon:

  • în legătură cu târg – 0267 312 104;
  • în legătură cu licitație – 0267 352 460.

În cadrul târgului, organizatorii oferă instituțiilor de învățământ locale (grădinițe, școli) posibilitatea de a prezenta un program cultural (colinde, cântece, dansuri populare, poezii) pe scena târgului. Cei interesați sunt rugați să-și comunice organizatorilor intenţia de participare la spectacolul de Crăciun până în data de 25 noiembrie 2022, ora 15, specificând numărul elevilor/copiilor, felul programului şi numele coordonatorului programului, la numărul de telefon:  075 880 1131, sau la adresa de e-mail: danciuhelga.kultura@gmail.com.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.