Piknik és jazz az idei KultúrParkban

Azoknak, akik július 17-26. között kilátogatnak az ’56-os emlékparkba, igazi kultúrcsemegében lehet részük: laza, családias, piknikezős hangulatban tálalják a szervezők a különböző zenei műfajokat. Július 19-én és július 23-án ismét a jazzé a főszerep.

Július 19-én, 20:00 órától a 16. jazz és improvizációs workshop tanárainak koncertjére kerül sor a KultúrPark színpadán. A neves zenészekből álló oktatók főleg saját szerzeményeikkel fogják megörvendeztetni a közönséget. Az érdeklődő közönség betekintést nyerhet a jazz zene rejtelmeibe, fültanúja lehet egy-egy dallam megszületésének, de a közismert sztenderdek is megszólalnak a muzsikusok hangszerein.

A 16. jazz és improvizációs workshop tanárai:

Márkus Tibor (zongora), Kovács Linda (ének), Pocsai Kriszta (ének), Juhász Gábor (gitár), Tóth Viktor (szaxofon), Kovács Ferenc (hegedű), Megyaszay István (basszusgitár), Jeszenszky György (dobok).

Július 23-án, vasárnap, a KultúrPark keretében kerül sor a 16. jazz és improvizációs workshopon résztvevő diákok zárókoncertjére. A 17:00 órától kezdődő hangversenyen közel 30 diák lép színpadra.

Idén a KultúrPark szervezői közvetlen, piknikes hangulatú rendezvényre várják a kíváncsi közönséget. Hogy mi a teendőjük az ’56-os emlékparkba látogatóknak? Semmi egyéb, mint elővenni kedvenc kockás pokrócukat, összekészíteni piknikkosarukat és magukkal hozni a család apraját-nagyját! A feledhetetlennek ígérkező programokról és jó hangulatról a szervezők gondoskodnak!

A belépőjegyek ára mindkét eseményen 15 lej a felnőttek, valamint 7 lej a 18 év alattiak számára. Hat évesnél fiatalabb gyermekek számára a belépés ingyenes. Jegyeket  a Városi Kulturális Szervezőirodában, valamint a helyszínen is lehet majd vásárolni.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.