Picnic cu jazz la ParCult

Cei care vor vizita Parcul Memorial ’56 între 17 și 26 iulie, vor avea parte de o experiență culturală de neuitat: concertele și diferitele performanțe mai puțin obișnuite vor avea loc într-o atmosferă relaxată, familială, de picnic. Pe datele de 19 iulie și 23 iulie, jazzul va fi din nou în centrul atenției.

Pe 19 iulie, de la ora 20:00, profesorii celui de-al 16-lea workshop de jazz și muzică improvizată vor susține un concert pe scena ParCult. Instructorii, care sunt toți muzicieni renumiți, vor interpreta în principal compoziții proprii. Publicul va putea pătrunde în tainele muzicii de jazz, va asista la nașterea unor melodii, dar va putea asculta și standarde de jazz.

Profesorii celui de-al 16-lea workshop de jazz și muzică improvizată sunt:

Márkus Tibor (pian), Kovács Linda (voce), Pocsai Kriszta (voce), Juhász Gábor (chitară),  Tóth Viktor (saxofon), Kovács Ferenc (vioară), Megyaszay István (chitară bas), Jeszenszky György (tobe).

Duminică, 23 iulie, va avea loc concertul de încheiere celui de-al 16-lea workshop de jazz și muzică improvizată. De data aceasta, studenții participanți la workshop vor cânta în cadrul concertului care va începe la ora 17:00.

Anul acesta, organizatorii ParCult invită publicul la o serie de evenimente în stil „picnic”. Tot ce trebuie să facă vizitatorii este să scoată pătura preferată, să pregătească un coș de picnic și să aducă întreaga familie!

Biletele pentru evenimente costă 15 lei pentru adulți și 7 lei pentru minori. Copiii cu vârsta sub șase ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziționate de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale sau la fața locului.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.