Ajándékozz ünnepváró műsort Karácsonyra!

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház 2023. december 16. és 23. között idén is megszervezi a hagyományos Karácsonyi Vásárt a város Főterén. Az esemény évek óta meghatározza a város arculatát és hangulatát: a változatos termékeket felsorakoztató vásár és a színes kulturális programok igazi ünnepváró hangulatot idéznek városunk Főterére.

Az október végén érvénybe lépett sürgősségi kormányrendelet értelmében jóval kevesebb anyagi keret áll rendelkezésre a téli városképhez, városhangulathoz szervesen hozzátartozó rendezvény megszervezésére és lebonyolítására.

Ezért a Kónya Ádám Művelődési Ház közösségi összefogásra hívja fel a sepsiszentgyörgyi lakosokat, művészeti csoportosulásokat, egyesületeket, magánszemélyeket egyaránt. Legszebb ünnepünket tegyük valódi közösségi élménnyé: ajándékozzuk meg egymást felejthetetlen ünnepváró műsorokkal.

A karácsonyváró összefogás keretében bárki jelentkezhet korosztálytól függetlenül, egyénileg illetve csoportosan egy-egy zenés, verses, táncos vagy az ünnep hangulatát idéző kötetlen műfajú    produkcióval. A Kónya Ádám Művelődési Ház pedig fellépési lehetőséget biztosít a város Főterén a Karácsonyi Vásár időtartama alatt, december 18. és 22. között.

Az érdeklődők előzetesen jelentkezhetnek a Kónya Ádám Művelődési Ház székhelyén (Kossuth Lajos utca, 13. szám) személyesen vagy elküldhetik a bemutatandó produkciót videó formátumban legkésőbb nov. 29-ig. A danciuhelga.kultura@gmail.com  címre. A jelentkezőket november 30-án várjuk személyesen a produkciók zsűrizésére.

A Művelődési Ház munkaközössége szeretettel várja a jelentkezéseket. Varázsoljuk együtt szebbé közösen az idei Karácsonyt!

 

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

 

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.