Să dăruim spectacole de Crăciun!

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează şi anul acesta tradiţionalul Târg de Crăciun în Piața Centrală a orașului, în perioada 16-23 decembrie 2023. Evenimentul definește de ani de zile aspectul și atmosfera orașului în preajma sărbătorilor de iarnă: târgul variat cu produse artizanale și programe culturale colorate aduc o adevărată atmosferă de sărbătoare în Piața Centrală din Sfăntu Gheorghe.

În conformitate cu ordinul de urgență intrat în vigoare la sfârșitul lunii octombrie, resursele financiare pentru organizarea și desfășurarea evenimentelor sunt limitate. Prin urmare, Casa de Cultură „Kónya Ádám” îi îndeamnă pe locuitorii din Sfântu Gheorghe, grupurile artistice, asociațiile și persoanele fizice să se implice în realizarea programelor culturale. Să transformăm cea mai frumoasă sărbătoare într-o experiență comunitară autentică: să ne dăruim unii altora spectacolele în așteptarea Crăciunului.

În cadrul acestei colaborări, oricine poate să se înscrie, indiferent de vârstă, individual sau în grup, cu producții de gen muzical, poetic, dans sau producții neconvenționale care să evoce atmosfera sărbătorilor de iarnă. Casa de Cultură „Kónya Ádám” oferă oportunitatea de a urca pe scena din Piața Centrală a orașului pe durata Târgului de Crăciun, în perioada 18-22 decembrie.

Cei interesați se pot înscrie în prealabil la sediul Casei de Cultură „Kónya Ádám” (strada Kossuth Lajos nr. 13) personal sau pot trimite producția ce urmează a fi prezentată în format video, cel târziu până la 29 noiembrie, la adresa de e-mail danciuhelga.kultura@gmail.com. Participanții sunt așteptați personal la Casa de Cultură pentru evaluarea producțiilor în 30 noiembrie.

Echipa Casei de Cultură așteaptă cu drag înscrierile. Haideți să transformăm împreună așteptarea Crăciunului într-un eveniment de neuitat!

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.