Karácsonyi Vásár Sepsiszentgyörgy Főterén

A karácsony közeledtével idén is ünneplőbe öltözik Sepsiszentgyörgy. A hagyományos Karácsonyi Vásárra december 16–23. között kerül sor a már jól megszokott helyszínen, városunk főterén. Az esemény nem csak a szorgos „angyaloknak” jelent hathatós segítségnyújtást az ajándékok beszerzésében, hanem sokszínű kulturális program, köztéri installációk és hagyományos ételeket árusító lacikonyha is várja az ünnepre hangolódó szentgyörgyieket.

A Karácsonyi Vásár idén is Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház közös szervezésében valósul meg, amelyre az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is vásárosok és közélelmezési egységek jelentkezését várják a szervezők. A hagyományos Karácsonyi Vásárra kézművesek, iparművészek, könyvkereskedők, játékszer kereskedők, őstermelők, 3 négyzetméternél kisebb közélelmezési egységek jelentkezését várják december 4-e   éjfélig, elektronikus úton az alábbi linkeken található jelentkezési adatlap kitöltésével:

A rendezvénysorozat időtartamára a Kónya Ádám Művelődési Ház zárt borítékos versenytárgyalást hirdet a következő közélelmezési helyekre: 1 hely a hagyományos ételeket kínáló lacikonyha számára, 3 hely kürtőskalács és lángos árusítására, 1 hely pite, palacsinta, gofri, stb. árusításra, 1 hely meleg italokat felszolgáló egység számára.

A közélelmezési helyek versenytárgyalására az ajánlatokat december 7-én, 10 óráig lehet benyújtani a Kónya Ádám Művelődési Ház székhelyén (Kossuth Lajos utca 13. szám), a versenytárgyalás időpontja aznap 11 óra.

A vásár és a versenytárgyalás szabályzata elérhetőek a csatolmányok között.

További tájékoztatás a vásárral kapcsolatban a 0267 312 104-es telefonszámon igényelhető, a versenytárgyalással kapcsolatban pedig a 0267 352 460-as telefonszámon.

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.