HÍREK 2024. április 26.

A határon túlról érkező nézők figyelmébe!

  • 2022. június 24.
A határon túlról érkező nézők figyelmébe!

A sepsiszentgyörgyi Turisztikai Információs Iroda kezdeményezésére egy élményért számtalan másikban is lehet része annak, aki az előadás megtekintése mellett még több időt töltene Kovászna megyében.

A sepsiszentgyörgyi Turisztikai Információs Iroda kezdeményezésére egy élményért számtalan másikban is lehet része annak, aki az előadás megtekintése mellett több időt töltene Kovászna megyében.

A megvásárolt belépőjegyen szereplő QR kód segítségével ugyanis kedvezményt biztosítanak a Kovászna megyei szállásadóknál.

A kezdeményezés célja a kulturális turizmus erősítése.

„Szeretnénk arra ösztönözni a látogatókat, ha már itt vannak nálunk, akkor ne csupán az esemény időtartamára maradjanak, hanem töltsenek el egy, vagy akár több vendégéjszakát. Ennek egyik módja, hogy partnerségben a helyi szállásadókkal az előadásra érkező vendégek szállásfoglalása esetén 10 százalékos kedvezményben részesülhetnek. A vendégek a belépőjegyen található QR kód beolvasásával eljutnak a www.visitcovasna.com weboldalra, ahol böngészhetnek a kedvezményt biztosító szálláshelyek között, valamint a jegyen található promóciós kód megadásával, közvetlenül a szállásadónál, telefonon vagy e-mailben történő foglalás esetén részesülhetnek a kedvezményben. Ugyanakkor a weboldalon a vendégek kedvezményes szálláshelyek listája mellett, több színes és izgalmas szabadidős programajánlattal találkoznak, ezzel segítve, hogy tartalmasan, minőségi időt töltsenek el térségünkben” – áll a turisztikai iroda közleményében.

Karácsonyi dallal köszönti az ünnepet  az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció alkotócsapata
2022. december 16. Karácsonyi dallal köszönti az ünnepet az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció alkotócsapata
Indul a második évad
2022. augusztus 18. Indul a második évad
Szereposztás /  2022.08.24.
2022. június 30. Szereposztás /  2022.08.24.