HÍREK 2024. május 24.

Fél óra alatt közel 1500 jegy

  • 2021. július 15.
Fél óra alatt közel 1500 jegy

Július 15-én éjféltől indult az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció jegyárusítása, az igazi rajongók tűkön ülve várták a „kapuk” megnyitását. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az első fél órában 1473 jegyet adtak el az…

Július 15-én éjféltől indult az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció jegyárusítása, az igazi rajongók tűkön ülve várták a „kapuk” megnyitását. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az első fél órában 1473 jegyet adtak el az előadásokra, a 20-i bemutatóra pedig egy óra alatt a jegyek 90%-a elkelt.

„Megtisztelő és egyben hatalmas felelősség ez a nagy szintű érdeklődés a produkció iránt. Azt sejtettük, hogy sokan akarnak majd jegyet váltani, hiszen napok óta benne van a levegőben. Kedden, egy téves információ miatt, még sorok is alakultak ki a jegyvételre a sepsiszentgyörgyi jegyirodában” – nyilatkozta Dancs Zsolt producer.

Az István, a király Székelyföldi Nagyprodukcióra egy óra alatt 1829 jegyet adtak el, a július 15-én 11 órakor küldött statisztikákban 4073 darab eladott jegy szerepelt. Annak sem kell csüggednie, aki ezután szeretne jegyet váltani, ugyanis a szervezők, a COVID-szabályozás 70%-os kihasználhatósági korlátozása mellett is több mint 10.000 jegyet bocsátottak az érdeklődők rendelkezésére.

Sokan kérdezték, így a szervezők megerősítették, hogy a jelenleg érvényben levő COVID-szabályozás értelmében, az előadás ideje alatt csak a maszkviselés kötelező. Tehát a mostani szabályok szerint nem kell oltás vagy teszt, de nem látják előre, hogy mi lesz augusztusban – pontosítottak. Amint azt korábban közölték „amennyiben a törvénykezés változik addig, az augusztus 20-án érvényes szabályok szerint engedjük be a nézőket.”

 

Az előadás a Zikkurat Színpadi Ügynökség és a Melody Kft. engedélyével jön létre. Az előadás szervezője: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, a Kónya Ádám Művelődési Ház, a Vox Humana Kulturális Egyesület és Kovászna Megye Tanácsa.

Karácsonyi dallal köszönti az ünnepet  az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció alkotócsapata
2022. december 16. Karácsonyi dallal köszönti az ünnepet az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció alkotócsapata
Indul a második évad
2022. augusztus 18. Indul a második évad
Szereposztás /  2022.08.24.
2022. június 30. Szereposztás /  2022.08.24.