Anul acesta, sărbătoarea Adventului va avea loc într-o formă diferită la Sfântu Gheorghe – Două coroane uriaşe vor fi amplasate de Primărie în oraş

Având în vedere măsurile obligatorii impuse pentru a reduce răspândirea epidemiei de coronavirus, anul acesta nu va avea loc evenimentul public și aprinderea primei lumânări de Advent în Sfântu Gheorghe. Cu toate acestea, două coroane uriașe vor fi amplasate de municipalitate și în acest an, cele patru lumânări fiind aprinse succesiv în cele patru duminici rămase până la Crăciun.

Municipiul Sfântu Gheorghe are deja o tradiție de pregătire pentru Crăciun, care începe cu aprinderea primei lumânări a coroanei de Advent. Pentru a unsprezecea oară în acest an, va exista o coroană uriașă de Advent în Piaţa Centrală a orașului. Până acum, prima lumânare a fost mereu aprinsă ca parte a unui spectacol festiv, dar evenimentul va fi anulat anul acesta.

Primăria le va transmite locuitorilor gândurile de sărbătoare sub forma unui mesaj video pe pagina oficială de Facebook a instituției în prima duminică de Advent, pe 29 noiembrie.

Pe lângă Piaţa Centrală, şi în sensul giratoriu din Cartierul Gării va fi a amplasată o coroană uriaşă, tematica din ambele locații fiind construită în jurul orașului alb, similară cu anul trecut. Coroanele de brad sunt realizate în fiecare an de angajații Grădinăriei oraşului, iar decorațiunile sunt opera creatorilor locali, tema orașului alb a fost creaţia lui Bagoly Zsuzsi, şi executată de Borbáth István, angajat al MultiNr.

La fel ca în anii trecuţi, Primăria Sfântu Gheorghe pregătește surprize de sărbători în Piaţa Centrală şi Parcul Elisabeta.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.