Invitație la Piața de Ziua Copilului

În data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează o piață tematică în Piața Centrală.

Sunt disponibile 49 de locuri pentru meșteșugari şi mici producători, şi 10 locuri pentru comercianți, iar pentru a fi eligibile în cadrul pieței, produsele și mărfurile trebuie să aibă legătură cu tematica Zilei Copilului și să respecte prevederile din Regulament.

Formularele de înscriere sunt disponibile AICI pentru meșteșugari și mici producători, iar AICI pentru comercianți. Acestea se pot depune personal până în data de 24 mai, ora 15:00, la Casa de bilete a orașului (Piața Libertății nr. 1, lângă teatru) ori pot fi completate în format electronic până la finalul zilei de 24 mai.

Informații despre taxele de rezervare și regulamentul pot fi găsite AICI, iar pentru mai multe informații sunați la 0267 312 104.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.