World Brain Day Show – un spectacol pentru întreaga familie care ar putea deveni tradiție

De data aceasta, pe 22 iulie, începănd cu orele 18:00 Monica Opra alături de Kertesz Huba și trupa Incubator 13 din Tg Mures cu spectacolul de improvvizatie numit sugestiv Kaboom, vor aduce pe scena ParCult un show unic de muzica și improvizație cu ocazia zilei mondiale a creierului. Evident totul va fi despre creier pentru cei care chiar știu să își folosească acest organ vital.

Cântăreața Monica Opra nu are nevoie de prezentare publicului din Sfântu Gheorghe: cu vocea ei unică ea va bucura din nou spectatorii ParCult.

Spectacolul de improvizație KaBoom Unlimited Impro, adună 4 improvizatori și un pianist, colaboratori ai INCUBATOR13, un gen de show mereu deschis, liber, care se desfășoară cu ajutorul publicului și care la fiecare reprezentație este de o noutate absolută și plin de umor. Improvizațiile vor fi oferite de artiștii Chiugi, Mihai, Andrei, Rareș iar Zeno se va ocupa de partea muzicală.

Prețul biletelor de intrare costă 25 lei și pot fi cunpărate de pe site-ul eventim.ro și la caseria Teatrului Andrei Mureșanu.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Teatrul Andrei Mureșanu.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.