Târgul de Crăciun din acest an devine realitate prin solidaritate

Târgul de Crăciun din acest an va avea loc în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe în perioada 16-23 decembrie, unde 80 de producători locali, comercianți și artizani vor oferi produse celor care doresc să achiziționeze cadouri de Crăciun. Programul cultural al evenimentului este realizat cu contribuțiile artiștilor, formațiilor muzicale, corurilor și ansamblurilor artistice locale și din Brașov.

Invitația „Să dăruim spectacole de Crăciun” lansată de Casa de Cultură „Kónya Ádám” a fost susținută de mulți artiști, ansambluri artistice, formații muzicale și coruri din Sfântu Gheorghe și Brașov, îmbogățind astfel programul cultural al Târgului de Crăciun, care poate fi urmărit în Piața Centrală a orașului în perioada 18-23 decembrie.

Echipa Casei de Cultură „Kónya Ádám” își exprimă recunoștința față de contribuțiile oferite de trupa Zanza din Sfântu Gheorghe, de managerul Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, Anna Maria Popa, de artiştii Kovács Dalma și Popa Marius, Monica Opra, Anna Szabó şi Daria Bularca. Mulțumim  pentru spectacolele oferite de corul Bisericii Reformate Fortificate, mulțumim dirijorului József Maksai și Ansamblului de Dans Popular Kincskeresők, Corului Bărbătesc din Sfântu Gheorghe și Asociației de Pensionari „Inimile de Aur”. De asemenea, programele vor fi diversificate de corurile elevilor de gimnaziu şi liceu de la Colegiul „Székely Mikó”, corul Liceului „Mikes Kelemen”, corul DóReMi și ansamblul vocal Cantium ale Liceului de Arte „Plugor Sándor”, ansamblul „Pacsirta” al Școlii Populare de Arte și Meserii, grupurile de copii de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, Colegiul „Mihai Viteazul”, școlile generale „Nicolae Colan” și „Ady Endre”, precum și contribuțiile grădiniţelor „Gulliver”, „Albă-ca-Zăpada” şi „Benedek Elek”. În plus, Târgul de Crăciun se va bucura de o surpriză muzicală specială în seara zilei de 22 decembrie!

Oferta de programe a Târgului de Crăciun va fi completată de seria de evenimente Wunder Events, care va avea loc între 16 și 18 decembrie la adresa str. Gróf Mikó Imre nr. 1. Organizatorii promit că evenimentele speciale vor satisface toate categoriile de vârstă. Cei interesați pot să-și anunțe participarea până la data de 12 decembrie la numerele de telefon 0729 500 103 sau  0746 364 215 sau prin e-mail la adresa hello@wunderevents.ro.

Nu există Târg de Crăciun fără arome tradiționale, aşa că vizitatorii vor putea alege din nou între deliciile așteptării Crăciunului oferite de bucătăria special amenajată în târg.

Datorită succesului de anul trecut, angajații Casei de Cultură „Kónya Adam” îi vor transmite lui Moş Crăciun scrisorile celor mici! Scrisorile scrise sau desenate manual, însoțite de numele complet și vârsta copilului, pot fi depuse în cutia poștală amplasată lângă rama foto festivă din Piața Centrală până la data de 22 decembrie. Părinții curioși pot vedea dorințele adresate Moşului până cel târziu pe 23 decembrie la ora 15:00 la sediul Casei de Cultură.

La fel ca în anii precedenți, vizitatorilor Târgului de Crăciun le este oferită posibilitatea de a-și păstra amintirile prin intermediul cabinei foto amplasate în Piața Centrală între 18 și 23 decembrie, între orele 17:00 și 19:00. Școala de echitație „Barabás” din Arcuș asigură, de asemenea, călărie pentru cei mici, zilnic între orele 16:00 și 20:00. Desenele primite pentru Concursul de Desene de Lumini vor fi proiectate pe fațada Teatrului „Tamási Áron” între 20 și 22 decembrie, între orele 18:00 și 21:00. Premierea celor mai interesante desene va avea loc pe 22 decembrie la Scena de Piatră.

Târgul de Crăciun din acest an nu ar fi fost posibil fără sprijinul întreprinzătorilor și companiilor locale! Echipa Casei de Cultură „Kónya Adam” mulțumește pentru sprijinul necondiționat oferit de Brutăria Babi, Brutăria Diószegi, Choco Pack, Aquaris Veritas, Spicom, Farmacia Hygea, Horváth Services, Oltisz SRL., Melinda Kürtőskalács & Lángos!

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.