Târgul de Crăciun 2020

Din cauza situației epidemiologice, Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe, care a devenit deja o tradiție, se va muta anul acesta în mediul online. De data aceasta, cei interesați pot admira și cumpăra produsele producătorilor, artizanilor și comercianților din județul Covasna. Produsele se evidenţiază prin caracterul lor tradițional și unic, astfel încât târgul oferă o gamă variată de produse și, în același timp, oferă o oportunitate excelentă pentru achiziționarea unor surprize pentru copii.

A existat un mare interes pentru acest eveniment neobișnuit în rândul orașelor din județul Covasna, așa că vom putea alege dintre produsele a peste cincizeci de negustori în perioada festivă.

Platforma online a Târgului de Crăciun va fi disponibilă pe site-ul web www.kultura.ro, de la începutul lunii decembrie, iar produsele vor putea fi comandate prin e-mail sau telefon. Casa de Cultură „Kónya Ádám” oferă o platformă online concepută pentru a ajuta negustorii să fie mai aproape de cumpărători. Vânzările și livrările se vor efectua individual, de către fiecare cumpărător în acord cu cumpărătorul.

Sărbători Fericite!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.