Concertul Orchestrei Simfonice Euterpe Brașov

26 februarie 2021, vineri - 19:00
- 2 ore -
Teatrul Tamási Áron

Primul concert al stagiunii de concerte simfonice 2020/2021 va avea loc în data de 26 februarie, de la ora 19 la Teatrul Tamási Áron, unde veți putea bucura de programul Orchestrei Simfonice Euterpe Brașov.

De această dată ne putem aștepta la o compoziție specială în spectacolul orchestrei. În prima rundă, orchestra va susține un concert al compozitorului austriac Friedrich Gulda. Friedrich Gulda a compus la sfârșitul secolului al XX-lea și a avut experiență atât în muzica clasică, cât și în domeniul jazz-ului. Orchestra Simfonică Euterpe Brașov interpretează una dintre cele mai cunoscute piese ale acestui compozitor excentric, care nu este altceva decât un concert pentru violoncel și orchestră de suflători. La violoncel va cânta solistul Anton Niculescu.

A doua parte a spectacolului va fi dominată de orchestră de suflători. Orchestra va călăuzi publicul în era clasică cu serenada scrisă pentru orchestră de suflători de Wolfgang Amadeus Mozart. Serenada a fost genul preferat al lui Wolfgang Amadeus Mozart, acest gen de muzică a fost compusă la sfârșitul secolului al XVIII-lea pentru ocazii speciale, pentru divertismentul de seară.

La acest spectacol sunt valabile abonamentele cumpărate pentru stagiunea de concerte simfonice 2020/2021, respectiv biletele pot fi procurate de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale. Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi, studenți și pesnionari. Biroul de Organizare Evenimente Culturale este deschis de luni până joi între orele 9:00 – 16:00, vinerea de la 9:00 la 13:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (adresa: Piața Libertății nr. 1., Sfântu Gheorghe)

Organizatori: Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.