Sfântu Gheorghe aparține copiilor

Haideți să colorăm orașul de Ziua Copilului și în weekend-ul de dinaintea ei!

O fetiță care desena pe asfaltul din faţa blocului din oraş a fost certată de vecini. De aceea, Primăria Sfântu Gheorghe organizează un concurs de desene pe asfalt și a cerut copiilor să facă desene cu cretă pentru a atrage atenția că acest oraș este și al copiilor!

Municipalitatea îi invită pe toți copiii să deseneze pe orice suprafață asfaltată din zona Sfântu Gheorghe în perioada 28-30 mai, fie că este vorba de trotuare, intrarea într-un bloc, alei, parcare, piață sau chiar un parc, să fotografieze desenul și să îl trimită prin email la adresa muvhaz@kultura.ro până pe 30 mai, inclusiv, menționând numele artistului, locul unde a fost realizată lucrarea și datele de contact ale părinților.

Cele mai bune 30 de lucrări din trei categorii (preșcolari, copii mici și copii mari) vor fi premiate, iar premiile vor fi anunțate de Ziua Copilului, pe 1 iunie, în Piața Centrală.

Maraton de desene pe asfalt în Piața Centrală și vopsirea #SEPSI

Concursul de desene va fi urmat de un maraton de desene pe asfalt în jurul instalaţiei #SEPSI, în timpul Zilei Copilului, pe 1 iunie, unde copiii vor putea colora zona din Piața Centrală. Creta colorată va fi pusă la dispoziție de organizatori la fața locului, iar activitatea va fi coordonată de elevi și voluntari de la Liceul de Arte „Plugor Sándor”.

Unul dintre cele mai importante momente ale Zilei Copiilor va fi vopsirea #SEPSI, unde cei mici își pot lăsa amprentele mâinilor înmuiate în vopsea pe literele gigantice. Mâinile înmuiate în tempera vor fi imprimate pe instalație cu ajutorul voluntarilor.

Programul Zilei Copilului va include mai multe surprize pentru cei mici și cei mari, cu căței, călărie, cățărare, escaladă, jocuri tradiţionale, spectacole, expoziții, demonstrații, multă muzică și dans, așa că nu ratați evenimentul!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.