Concert Folker la ParCult

Seria de evenimente ParCult va continua pe data 16 iulie cu concertul trupei Folker intitulat Eszes Gyurka și ezmók, de la ora 19:00 în Parcul Memorial ’56. 

Membrii ansamblului Folker se ocupă de două decenii de valorile tradiției populare maghiare, a muzicii, dansului şi cântărilor populare și a educației pentru copii. Ei au participat la numeroase evenimente, festivaluri și în taberele de muzică populară.

Anul acesta vă așteptăm în serile de vară cu oportunități recreative în Parcul Memorial ’56, în curtea Liceului de Arte „Plugor Sándor”. Cei care doresc să se relaxeze vor putea alege dintre concerte, spectacole și proiecții de filme în aer liber.

Numărul locurilor la acest concert este limitat, fiind disponibile câte 200 de bilete pe eveniment, iar bilete se pot cumpăra cu reducere la prețul de 10 lei, respectiv 20 de lei preţ întreg. Biletele pot cumpăra în avans de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Piața Libertății nr.1, de luni până joi, între orele 9 și 16, vineri între orele 9 și 13, respectiv cu o oră înaintea începerii concertului.

 

Organizatori: Casa de Cultură “Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Cinema Arta by Cityplex

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.