ParCult se închide cu un concert al trupei Kardiofaktúra

Direcția muzicală urmată de trupă este undeva între pop și rock unde vibrația diferitelor sunete muzicale creează o stare de extaz. Misiunea asumată a trupei este de a ne încuraja să depunem efort pentru ceea ce ne place, oferindu-ne astfel posibilitatea de a participa la o călătorie colectivă de autodescoperire. Vorbind limba inimii lor, artiștii și-au găsit un punct de întâlnire în conștiința lor. Cu un scop comun, animați de interese similare, s-a născut trupa Kardiofaktúra.
Membrii formației sunt: Áron Gajzágó (tobe, voce), László Tóth (bas, voce), Csaba Weinstein (voce, chitară).
Numărul locurilor la acest concert este limitat, fiind disponibile 200 de bilete pentru eveniment, iar bilete se pot cumpăra la prețul de 10 lei, respectiv de 20 de lei. Biletele pot cumpăra în avans la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Piața Libertății nr.1, de luni până joi, între orele 9 și 16, vineri între orele 9 și 13, respectiv cu o oră înaintea începerii concertului.
Ca și în anii precedenți, și în această vară, un program colorat de evenimente a așteptat publicul în Parcul Memorial ’56, în curtea Liceului de Arte „Plugor Sándor”. Evenimentul a inclus concerte săptămânale, spectacole și proiecții de filme în aer liber ale Cinema Arta.

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Cinema Arta by Cityplex

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.