Concerte-lecții în sala de conferințe a Colegiului „Székely Mikó”

Pe 15 octombrie, de la ora 12.00, în sala de conferințe a Colegiului Naţional „Székely Mikó” va avea loc un eveniment de concerte-lecții. La eveniment vor participa Orchestrele de Cameră Georgius și Csík. Balogh Sándor va fi dirijorul și directorul muzical al Concertului de Lecții, în timp ce regizorul evenimentului va fi Lukácsházi Győző, naratorul matineului maghiar Bon Bon.

Evenimentul de concerte-lecții se intitulează „Erdei vigasságok”, ce îmbină muzica simfonică cu două basme bine cunoscute. Publicul poate face cunoștință și se poate împrieteni cu lumea muzicii simfonice, trăind emoția intrigii.

Balogh Sándor este unul dintre puținii compozitori care scrie piese special pentru copii, cu scopul de a-i introduce în muzica clasică și în instrumentalul muzicii clasice.  

Numărul de locuri este limitat. Pentru acces este necesar certificatul de vaccinare, un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, un test rapid de antigen validat nu mai vechi de 48 de ore sau o dovadă de imunitate.

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Biroul de Evenimente Culturale

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.