Impro-Víziók și MoniAcustique va concerta pe scena ParCult săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta ParCult așteaptă publicul cu un mumăr mai mare de evenimente. Cei interesați pot alege din două concerte și un film biografic interesant.

Vineri, 29 iulie, începând cu orele 19:00, proiectul muzical „Impro-Víziók“, cu un repertoriu propriu, va fi principala atracție a zilei. Cu două viori, un contrabas și un țambal, membrii ansamblului combină muzica clasică cu muzica populară și jazz într-un mod unic. Formația este completată de muzicieni și soliști invitați care contribuie la atmosfera muzicală unică. În același timp, evenimentul va fi un concert de strângere de fonduri: muzicienii vor dona încasările pentru recuperarea colegului lor Kelemen Pityu care suferă de probleme de sănătate. Membrii trupei sunt Gáspár Csaba (vioară), Kelemen Pityu (vioară), Vitályos Lehel (bas), Fazakas Albert (țambal).

Joi, 28 iulie, de la ora 19:00, trupa MoniAcustique va da un concert pe scena ParCult. Concertul numit „A night to remember”, așa cum ne sugerează şi titlul spectacolului va fi o seară de neuitat, cu cele mai frumoase și cunoscute melodii din muzica franceză și portugheză dar și elemente de gipsy swing și klezmer balcanic. Nu vor lipsi nici melodiile și ritmurile antrenante ale swingului american unde Adi Nour se va juca cu publicul și îl va antrena în tainele dansului de step. Vocile artiștilor Monica Opra și Adi Nour se vor îmbina perfect în duetele din spectacol iar orchestrațiile speciale ale pieselor și improvizațiile instrumentiştilor profesionişti vor cuceri cu siguranță publicul. Lângă solistul invitat Adrian Nour, membrii formației MoniAcustique sunt: Monica Opra (voce), , Kertész János (pian), Kertész Huba (chitară acustică, bandjo, ukulele), Éltes Áron (saxofon, clarinet), Gyergyai Szabi (bas).

Biletele pentru concerte sunt disponibile la prețul de 20 RON, respectiv la un preț redus de 10 RON la Biroul de Organizare Evenimente și la fața locului cu o oră înainte de evenimente.

Miercuri, 27 iulie, începând cu ora 21:30, Outdoor Cinema îi va întâmpina pe iubitorii de film în Parcul Memorial ’56. De data aceasta, filmul biografic american King Richard va fi proiectat la cinematograful în aer liber. În regia lui Reinaldo Marcus Green și cu Will Smith în rolul principal, filmul prezintă viața fraților Williams, personaje arhicunoscute din lumea tenisului, antrenați de tatăl lor, Richard Williams (Will Smith).
În caz de vreme nefavorabilă, filmul va fi proiectat la Cinema Arta by Cityplex. Biletele de intrare în valoare de 10 lei pot fi cumpărate la casieria Cinema Arta by Cityplex.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Cinema Arta by Cityplex

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.